VERRASSEND VEELZIJDIGE familie
AL 150 JAAR LANG

VERRASSEND VEELZIJDIGE familie
AL 150 JAAR LANG

VERRASSEND VEELZIJDIGE familie
AL 150 JAAR LANG

Vacatures

Restaurant Manager

Je bent het visitekaartje van Grand Café FIGI en weet een glimlach te toveren op zowel de gasten als je collega’s. Jij weet er iedere dag een feestje van te maken, streeft altijd naar goede reviews en een fijne sfeer in het team.

Manager Filmtheater

Als Manager filmtheater ben je verantwoordelijk voor de theateravonden, -matinees en reguliere filmvertoningen in Filmtheater FIGI.

Allround Medewerker Bediening Parttime/Fulltime

Als Allround Hospitality Medewerker werk je afwisselend in de bediening van ons filmtheater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café. Je maakt daarmee deel uit van een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes

Vacatures

{vacatures}

VOEL JE THUIS EN WEES ONDERDEEL VAN DE FAMILIE

Wie je ook bent en wat je ook doet!

Ons team

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem contact op met de desbetreffende hiring manager.
Algemene vragen over het sollicitatieproces neem dan contact op met de HR-afdeling.

Al meer dan 150 jaar gastvrijheid

De basis van Hotel Theater Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij door de Hernhutters in Zeist. In 1902 nam George Figi deze zaak over en breidde hem uit met een winkel en een theehuis met de naam FIGI. In 1917 kwam FIGI in handen van de familie Ruijs. Zij voegden in de jaren ‘20 een hotel en concertzaal toe. Inmiddels is Victoria Ruijs de derde generatie die aan het roer staat van het veelzijdige Hotel Theater Figi.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.