VERRASSEND VEELZIJDIGE familie
AL 150 JAAR LANG

Vacatures

Manager Filmtheater

Als Manager filmtheater ben je verantwoordelijk voor de theateravonden, -matinees en reguliere filmvertoningen in Filmtheater FIGI.

Allround Medewerker Bediening

Als Allround Hospitality Medewerker werk je afwisselend in de bediening van ons filmtheater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café. Je maakt daarmee deel uit van een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes

Afwasser

Houd jij van een schone en nette werkplek? Zorg jij ervoor dat alles na gebruik weer op de juiste plek in het bedrijf komt te staan?


VOEL JE THUIS EN WEES ONDERDEEL VAN DE FAMILIE

Wie je ook bent en wat je ook doet!

Al meer dan 150 jaar gastvrijheid

De basis van Hotel Theater Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij door de Hernhutters in Zeist. In 1902 nam George Figi deze zaak over en breidde hem uit met een winkel en een theehuis met de naam FIGI. In 1917 kwam FIGI in handen van de familie Ruijs. Zij voegden in de jaren ‘20 een hotel en concertzaal toe. Inmiddels is Victoria Ruijs de derde generatie die aan het roer staat van het veelzijdige Hotel Theater Figi.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.