VERRASSEND VEELZIJDIGE familie
AL 150 JAAR LANG

DIT ZIJN WIJ

uniek - veelzijdig - gastvrij - familliebedrijf

Wij willen onze gasten en bezoekers gelukkig maken door belevingen te organiseren in ons bijzondere en gastvrije familiebedrijf. Al meer dan 150 jaar een hotel en theater met excellente service, een rijk cultureel aanbod en hoogstaande congres- en evenementenfaciliteiten.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de hospitality of in het theater? FIGI is een veelzijdig familiebedrijf met veel verschillende functies, doorgroeimogelijkheden en is daarnaast ook een erkend SBB leerbedrijf. Het FIGI-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende en no-nonsense sfeer. Maak deel uit van één grote familie en ga met ons mee van start. Wij maken graag kennis met je!

Vacatures

Chef-kok (fulltime)

Voor ons Grand Café en onze Banqueting & Events in Hotel Theater FIGI zijn wij op zoek naar een enthousiaste chef-kok. Na 5 jaar gaat onze chef-kok ons bedrijf verlaten waardoor wij op zoek zijn naar een vervanger. Iemand die samen met ons team Hotel

1ste medewerker bediening (fulltime).

Zelf weet jij hoe je een wijk of de bar perfect draait, dit deel jij dan ook graag met anderen. Naast het zorgen voor de gasten die er al zijn, denk jij al na over de gasten die gaan nog gaan komen... van tweede ronde lunch of diner, tot de events op

Facilitair Manager

Wij zijn op zoek naar een manager die met het team zorgt dat een volledig hotel en theater kan draaien in een gebouw dat voldoet aan alle eisen en wensen.

DIT ZEGGEN
COLLEGA’S
OVER ONS

  • Dynamische sfeer
  • Een team van alle leeftijden
  • Collegiaal
  • Aanpakkers
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Veelzijdig
  • Open en toegankelijke communicatiestructuur

VOEL JE THUIS EN WEES ONDERDEEL VAN DE FAMILIE

Wie je ook bent en wat je ook doet!

Ons team

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem contact op met de desbetreffende hiring manager.
Algemene vragen over het sollicitatieproces neem dan contact op met de HR-afdeling.

Michael Rosendaal
Operations Manager

Tim Huisman
Sales & Revenue Manager

Peter Kolsters
Theater & Techniek Manager

Andy Wilson Mosis
Finance Manager

Victoria Ruijs
Directeur

Wilma Schregardus
Personeelszaken

Al meer dan 150 jaar gastvrijheid

De basis van Hotel Theater Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij door de Hernhutters in Zeist. In 1902 nam George Figi deze zaak over en breidde hem uit met een winkel en een theehuis met de naam FIGI. In 1917 kwam FIGI in handen van de familie Ruijs. Zij voegden in de jaren ‘20 een hotel en concertzaal toe. Inmiddels is Victoria Ruijs de derde generatie die aan het roer staat van het veelzijdige Hotel Theater Figi.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.