VERRASSEND VEELZIJDIGE familie
AL 150 JAAR LANG

DIT ZIJN WIJ

uniek - veelzijdig - gastvrij - familliebedrijf

Wij willen onze gasten en bezoekers gelukkig maken door belevingen te organiseren in ons bijzondere en gastvrije familiebedrijf. Al meer dan 150 jaar een hotel en theater met excellente service, een rijk cultureel aanbod en hoogstaande congres- en evenementenfaciliteiten.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de hospitality of in het theater? FIGI is een veelzijdig familiebedrijf met veel verschillende functies, doorgroeimogelijkheden en is daarnaast ook een erkend SBB leerbedrijf. Het FIGI-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende en no-nonsense sfeer. Maak deel uit van één grote familie en ga met ons mee van start. Wij maken graag kennis met je!

Vacatures

Stages & Leerplekken

Ontwikkel je van stagiair/leerling naar young horeca/hospitality professional bij FIGI!

Patissier

Is het ambacht patissier jouw grote passie? Dan pas jij helemaal binnen FIGI. Zowel in ons Grand Café als tijdens grote evenementen genieten onze gasten van jouw heerlijke zoetigheden. FIGI is in 1850 gestart als banketbakkerij en daar zijn wij erg t

Zelfstandig werkend kok (24-38 uur)

Ben jij een de kok met passie voor het vak? En wil jij vol aan de bak voor een volle bak? Zie jij rush hour als een kans om te shinen in onze keuken voor het Grand Café en alle mooie grote evenementen? Ben jij zelfstandig, flexibel en op zoek naar ee

DIT ZEGGEN
COLLEGA’S
OVER ONS

  • Dynamische sfeer
  • Een team van alle leeftijden
  • Collegiaal
  • Aanpakkers
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Veelzijdig
  • Open en toegankelijke communicatiestructuur

VOEL JE THUIS EN WEES ONDERDEEL VAN DE FAMILIE

Wie je ook bent en wat je ook doet!

Ons team

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem contact op met de desbetreffende hiring manager.
Algemene vragen over het sollicitatieproces neem dan contact op met de HR-afdeling.

Michael Rosendaal
Operations Manager

Tim Huisman
Commercieel Manager

Rob van Klaveren
Manager Theater Techniek & Facilitair

Erik Kamer
Finance Manager

Victoria Ruijs
Directeur

Linda Hennevelt
HR Manager

Al meer dan 150 jaar gastvrijheid

De basis van Hotel Theater Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij door de Hernhutters in Zeist. In 1902 nam George Figi deze zaak over en breidde hem uit met een winkel en een theehuis met de naam FIGI. In 1917 kwam FIGI in handen van de familie Ruijs. Zij voegden in de jaren ‘20 een hotel en concertzaal toe. Inmiddels is Victoria Ruijs de derde generatie die aan het roer staat van het veelzijdige Hotel Theater Figi.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.