Meetings & events 

Offerte aanvragen

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht

Arrangementen

Vergaderarrangementen

Congreslocatie FIGI - Zeist, Utrecht

  • 150 jaar gastvrijheid
  • 12 verschillende zalen
  • Goede service & gratis WiFi
  •  Diverse theaterzalen

Vorige week woensdag organiseerde KNMG het congres ‘Minderjarigen als patiënt Ethische en juridische kwesties bij de behandeling van kinderen’.
Wij kijken terug op een zeer geslaagd congres. Het voelde echt als thuiskomen. De medewerkers bij Figi reageren snel en denken mee waardoor alles zeer voorspoedig verliep.
De communicatie met de technici was fantastisch daarnaast was ook het eten erg lekker en zeker niet te weinig. Voor herhaling vatbaar!

Rika Strik
Communicatieadviseur KNMG

"Op 12 november organiseerden o.a. ConsumentenClaim, de Consumentenbond en Vereniging Woekerpolis een woekerpolisevent. Bijna duizend bezoekers kwamen naar Hotel Theater Figi voor advies over hun woekerpolis. Het was een geslaagde dag in een fantastische locatie. Het contact met de locatie verliep goed en vanwege de drukte kwamen zelf werknemers van Figi ondersteunen in het wegwijs maken van de bezoekers."

Eva Ensing
Marketing & Communicatie bij ConsumentenClaim

Vanuit Startersdagen.com organiseerde ik een startersdag in Hotel Theater Figi. Vooraf was het contact al erg prettig, maar ook tijdens het evenement werden wij goed geholpen op de locatie. Personeel stond continue voor ons klaar en benaderde ons op een zeer vriendelijke wijze. Een zeer geslaagde avond!

Jorine Heijboer
Eventmanager Startersdagen.com

Offerte Aanvragen

FIGI MEETINGS & EVENTS IS AANGESLOTEN BIJ

Graag creëren wij voor u en uw gasten iets speciaals.
Wilt u meer informatie of gewoon direct even overleggen?

Bel naar +31 (0)30 692 75 50 of stuur een bericht naar sales@figi.nl.

Offerte Aanvragen

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.