Ticketverkoop

Tickets

Online
24 uur per dag via figi.nl/theater

Telefonisch
0900 9203
Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (0,45pm): ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 en za/zo van 10.00 tot 20.00 uur.

Kassa Filmtheaterfoyer (alleen PIN)
Vanaf een uur voor de voorstelling

Servicekosten
Via de website en telefonisch betaalt u € 3,25 servicekosten per bestelling. In beide gevallen ontvangt u een e-ticket via de e-mail. Kaartje = inclusief drankje. Bij uw kaartje is één (pauze)drankje inbegrepen tenzij anders vermeld.

Bijzondere faciliteiten
In het theater is geluidsversterkende apparatuur aanwezig. Vraag ernaar bij het Filmtheaterbuffet. Voor vragen over bijzondere services (o.a. rolstoelplaatsen) kunt u contact opnemen met de theaterkassa via 0900 9203 (€0,45 per minuut).

Ruilen van kaarten
Ben je plotseling verhinderd? De toegangskaarten zijn niet persoonlijk: je doet een ander er vast een groot plezier mee. In een uitzonderlijke situatie of in geval van overmacht, kan je je kaart(en) tot uiterlijk 24 uur voor de bewuste voorstelling telefonisch omruilen voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Voor deze service wordt € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Op de dag van de voorstelling is het niet meer mogelijk om kaarten te ruilen.

Wachtlijst uitverkochte shows
Wanneer een voorstelling is uitverkocht kun je bij het boeken via de website op een wachtlijst worden geplaatst. Zodra er tickets beschikbaar komen worden de wachtenden een keer gebeld; dan geldt dezelfde dag afrekenen.

Weet waar je koopt
Koop nooit tickets bij niet-erkende verkooppunten. Je betaalt altijd te hoge prijzen, ontvangt vaak geen tickets, en je krijgt geen geld terug bij een voorstelling die om welke reden dan ook afgelast is. Koop jouw tickets daarom alleen bij Figi zelf.

Openingstijden theaterkassa

Online
24 uur per dag via figi.nl/theater

Telefonisch
0900 9203
Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (0,45pm): ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 en za/zo van 10.00 tot 20.00 uur.

Kassa Filmtheaterfoyer (alleen PIN)
Vanaf een uur voor de voorstelling

Servicekosten
Via de website en telefonisch betaalt u € 3,25 servicekosten per bestelling. In beide gevallen ontvangt u een e-ticket via de e-mail. Kaartje = inclusief drankje. Bij uw kaartje is één (pauze)drankje inbegrepen tenzij anders vermeld.

Bijzondere faciliteiten
In het theater is geluidsversterkende apparatuur aanwezig. Vraag ernaar bij het Filmtheaterbuffet. Voor vragen over bijzondere services (o.a. rolstoelplaatsen) kunt u contact opnemen met de theaterkassa via 0900 9203 (€0,45 per minuut).

Kortingen
  • 65 plussers genieten van extra voordeel bij Figi! Want bij Figi krijg je € 2 korting op de normale ticketprijs.
  • Met een CJP-pas krijg je € 2 korting per theatervoorstelling, tenzij anders vermeld. Neem je CJP-pas mee naar het theater, er kan naar gevraagd worden.
  • Last minute studenten deal - Figi geeft studenten de mogelijkheid om voor maar € 15 van voorstellingen te genieten. Voor niet-uitverkochte voorstellingen kunnen studenten vanaf 13:00 uur op de dag van de voorstelling tickets online kopen met de volgende kortingscode: student1920. Deze korting is alleen geldig als er een bewijs van inschrijving kan worden getoond bij binnenkomst. Neem je collegekaart of studentenpas dus mee! Deze kaart / pas is alleen geldig als er duidelijke en geldige data op vermeld staan.
  • Kinderen, zie de informatie bij de betreffende jeugd- en familievoorstellingen.
  • Minder zicht/losse stoelen korting op de achterste rij, wanneer een voorstelling bijna is uitverkocht verkopen wij pas de achterste rij.
Cadeaukaarten & Figi arrangementen

Figi Gift Card
Geef een Figi Gift Card cadeau! Al vanaf € 5 verkrijgbaar bij onze hotelreceptie en bioscoopkassa en te gebruiken overal in Figi: bioscoop, theater, terras, Grand Café en hotel!

Ook leuk en handig voor je als ouder om mee te geven aan jouw kinderen als zij alleen naar de bioscoop gaan, voor een kaartje, limonade en popcorn. Jouw kinderen hoeven dan niet met uw pinpas op stap.

Theater & Concertbonnen
Het is niet mogelijk om online met de Theater & Concertbon te betalen. Wel kun je jouw Theater & Concertbonnen aan de kassa verzilveren op vertoon van jouw digitale toegangsbewijs.

PODIUM Cadeaukaart
Je kunt online met de PODIUM Cadeaukaart betalen. Je kunt dit aangeven bij de optie betaalwijze tijdens het bestellen van jouw tickets.

Figi arrangementen

Theaterdiner - €36,50 - te verkrijgen bij onze hotelreceptie
- Welkomstcocktail
- Tweegangendiner
- 2 drankjes

Filmdiner € 41,50 - te verkrijgen bij onze hotelreceptie
- Welkomstcocktail
- Tweegangendiner
- Bioscoopticket naar keuze (excl. evt. 3-D toeslag)
- 2 drankjes

Avondje Figi € 47,50 - te verkrijgen bij onze hotelreceptie
- Welkomstcocktail
- Driegangendiner
- 2 drankjes
- Portie bittergarnituur

 

De dag van de voorstelling

Aanvangstijden

De aanvangstijd staat op jouw ticket, figi.nl en op de websites van de verschillende locaties. De aanvangstijden zijn niet voor alle voorstellingen gelijk. Het is voor de andere bezoekers en de artiesten erg prettig als je tijdig op jouw plaats zit. Bezoekers die op het geplande aanvangsmoment niet op hun plaats zitten hebben dan geen recht meer op die specifieke zitplaats. Na aanvang van de voorstelling wordt er niemand meer toegelaten en moeten de laatkomers tot de pauze wachten om de zaal in te kunnen. Als er geen pauze is zal doorgaans geen toegang meer worden verleend. Kom dus op tijd!

Coronabewijs

Je bent van harte welkom op vertoon van je theaterticket, identiteitsbewijs én coronabewijs in de vorm van een geldige QR-code (geprint of op je mobiele telefoon). Het coronabewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Geen coronabewijs? Lees hier drie manieren om een coronabewijs te verkrijgen. Wij maken geen uitzonderingen en mogen je helaas niet toelaten zonder geldig coronabewijs.

Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer
Figi is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bij het NS-station ‘Driebergen-Zeist’ (op ca. 3 kilometer van Figi) staan zowel taxi’s, als bussen die bij Figi stoppen. Ook rijden vanaf Utrecht CS bussen rechtstreeks naar Figi. Meer informatie: 9292.nl

Volg de Parkeerroute
Vanaf de invalswegen van Zeist verwijzen zowel blauwe Parkeerroute borden als crèmekleurige bestemmingsborden naar Figi.

Parkeren

Figi heeft een eigen openbare parkeergarage met 275 parkeerplekken.

Tarieven

€ 1 per 30 minuten
€ 17 per dag

Geldigheid toegangsbewijs

Veel tickets worden elektronisch aangemaakt en kunnen gemakkelijk gekopieerd worden. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om te voorkomen dat dit toegangsbewijs door derden gebruikt kan worden. Er kan eventueel om legitimatie gevraagd worden. Er kan maar één persoon per zitplaats worden toegelaten.

Compleet avondje uit

Maak de avond compleet en kom gezellig voor de theatervoorstelling een hapje eten in ons restaurant!
We hebben op theateravonden een speciaal theatermenu. Het menu wordt geserveerd van 17:30 tot 20:00 uur en bestaat uit 2 of 3 gangen.

Portemonneeloze pauze – Pauzedrankje inclusief

Bij de meeste voorstellingen in de Hendrik Marsmanzaal (de grote zaal) van Figi kun je in de pauze genieten van een lekker drankje zonder dat je lang in de rij hoeft te staan. Een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe zijn dan inbegrepen in de ticketprijs. En als er geen pauze is serveren we jouw drankje en hapje na afloop van de voorstelling.

 

Hotel Figi

Blijf na de voorstelling gezellig overnachten in ons sfeervolle hotel. Na de voorstelling kun je uitgebreid napraten onder het genot van een drankje in ons gezellige Grand Café, waarna je niet meer naar huis hoeft te rijden. Na een goede nachtrust in een van onze viersterren kamers geniet je van ons goed verzorgde ontbijtbuffet. Voor meer informatie en het boeken van een hotelkamer kijk op figi.nl/hotel.

Annulering

Het kan voorkomen dat door externe factoren (ziekte, weeralarm e.d.) een voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst. Als jouw emailadres en/of mobiele telefoonnummer bij ons bekend zijn, kunnen wij je direct op de hoogte stellen. Je kunt dit opgeven wanneer je online tickets bestelt of op het bestelformulier van abonnementen. Kijk ook voor de zekerheid op de dag van de voorstelling op onze website. Meer informatie over het annuleren m.b.t. corona gerelateerde voorstellingen vind je hier.

Algemeen theater

Cashloos theater

In het theater is het niet meer mogelijk om contant te betalen. Dit geldt voor het kopen van een ticket aan de kassa en voor het kopen van dranken of snacks aan de bar. Deze keuze is gemaakt door Figi om de veiligheid van jou en ons te waarborgen.

Uitzondering: geen pinpas
Steeds meer horeca gelegenheden en winkels bieden het nieuwe pinnen aan. Mocht je ontverhoopt geen pinpas (bij je) hebben bieden wij de mogelijkheid aan om met contant geld een kaartje en de versnaperingen te kopen bij de hotelreceptie. Op deze plek koop je een Figi Giftcard met contant geld dat dient als betaalmiddel voor in de filmtheaterfoyer. De Figi Giftcard is overal te gebruiken in Figi: bioscoop, theater, Grand Café, hotel en terras!

Mocht je vragen hebben dan verwijzen wij jou graag naar communicatie@figi.nl

Minder validen / Slechthorenden

Hulphonden zijn toegestaan in ons theater en zo nodig begeleiden wij de slechtzienden persoonlijk naar hun plaatsen toe.

Wij zijn rolstoelvriendelijk, maar in de zalen is er voor rolstoelgebruikers beperkt ruimte beschikbaar.Indien je hiervan gebruik wilt maken, wilt je dit dan bij uw bestelling op het bestelformulier kenbaar maken. Wanneer je online een abonnement of losse tickets bestelt kunt je een mail sturen naar tickets@figi.nl. Als de plaatsen al verkocht zijn, ontvang je bericht.

Ringleidingsysteem voor slechthorenden.

Op dit moment is ons ringleidingsysteem helaas niet beschikbaar en doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk te herstellen. 

Onze grote theaterzaal is voorzien van een hulpsysteem voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. Dankzij dit systeem wordt het geluid overal in de zaal optimaal versterkt, klinkt mooier en transparanter. Om gebruik te maken van dit systeem kunt u met een gehoorapparaat (voorzien van ringleiding- of T-stand) gratis een inductielus lenen. 

Kinderen

Hotel Theater Figi wil voor zowel de volwassene als de allerkleinsten de filmervaring zo leuk mogelijk maken! Daarom hebben wij voor de kinderen zitplaatsverhogers zodat ze het filmdoek zo goed mogelijk kunnen zien. De zitplaatsverhogers zijn kosteloos en bij de ingangen van het theater te vinden.

Beeld- en geluidsopnamen

Beeld- en geluidsopnamen
Het is, tenzij anders aangegeven, niet toegestaan om tijdens de voorstellingen opnamen te maken.

 

Lidmaatschappen Figi

VSCD
Figi is lid van de VSCD (de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies). We werken voor theatervoorstellingen volgens het reglement van die vereniging en met de door haar opgestelde bezoekersvoorwaarden. Kijk voor meer informatie op https://www.vscd.nl/vscd/over-de-vscd.

NVBF
Figi is lid van de NVBF (Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters). We werken voor filmvoorstellingen volgens het reglement van die vereniging en met de door haar opgestelde huisregels. Kijk voor meer informatie op denvbf.nl.

FAP
Figi faciliteert in opdracht van de gemeente Zeist voorstellingen van lokale culturele organisaties. Dit wordt gecoördineerd door de FAP (Federatie van Amateur Podiumverenigingen Zeist). Kijk voor meer informatie op fap-zeist.nl.

Disclaimer Figi

Alle gegevens over voorstellingen en arrangementen zijn met de grootste zorg samengesteld. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. Bijvoorbeeld door ziekte, technische problemen of om artistieke redenen kan een voorstelling uitvallen of verplaatst worden. Bij uitvallen van een voorstelling wordt de toegangsprijs gerestitueerd. Aan de inhoud van debrochure (de Uit in Zeist) en van betrokken websites kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezoekersvoorwaarden VSCD - Theater

Bezoekersvoorwaarden VSCD - Theater
Figi is lid van de VSCD (de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies). We werken voor theatervoorstellingen volgens het reglement van die vereniging en met de door haar opgestelde bezoekersvoorwaarden. Bekijk hier voorwaarden hier. 

Theater & groepsarrangementen op maat

Figi biedt groepsarrangementen en arrangementen op maat voor zowel een bedrijfsevenement en/of arrangement als een familiefeest, receptie, jubileum, galafeest, of gewoon een gezellig uitje met vrienden. Alles is mogelijk. Neem contact op via 030-69 27 500 of mail events@figi.nl. Maak van je theaterbezoek een compleet avondje uit!

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.