Zelfstandig werkend kok (24-38 uur)

Solliciteer Direct

Ben jij een de kok met passie voor het vak? En wil jij vol aan de bak voor een volle bak? Zie jij rush hour als een kans om te shinen in onze keuken voor het Grand Café en alle mooie grote evenementen? Ben jij zelfstandig, flexibel en op zoek naar een uitdaging die geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan direct! 

WAT GA JE DOEN?

Als zelfstandig werkend kok ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Samen met je team zorg je ervoor dat de gerechten met de gewenste kwaliteit worden bereid en op tijd aan de gasten geserveerd worden. Het bewaken van deze doorstroom en het waarborgen van de kwaliteit behoren ook tot je verantwoordelijkheden.  

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en ontwikkeling van jouw team en jezelf. Je bent flexibel, gedreven en in staat om je team te motiveren en op een coachende manier aan te sturen.  

Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart of een nieuw Foodbook voor de evenementen in FIGI.  

Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. 

 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? 

Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en…

 • Een functie voor 24-38 uur per week  
 • Een marktconformsalaris afhankelijk van kennis en ervaring; 
 • Flexibele werktijden: van maandag t/m zondag tussen openingstijden; 
 • Doorgroeimogelijkheden. Je blijft leren, zodat jij groeit en je salaris ook; 
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur; 
 • 8% vakantiegeld; 
 • Het “Weet waar je werkt programma” (hotelovernachting inclusief ontbijt en bioscoopbezoek), 20% korting op alle F&B faciliteiten en friends & family korting in de bioscoop. 
 • Tot slot; leer je hier vaardigheden die de rest van je leven nog van pas komen; 

 

WELKE INGREDIENTEN BRENG JIJ IN? 

 • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring binnen de (hotellerie) keukens als zelfstandig werkend kok; 
 • Je bent een teamplayer  
 • Je durft jezelf uit te dagen en weet van aanpakken  
 • Je bent flexibel (in werkuren, je hoeft niet lenig te zijn) 
 • Je hebt gevoel voor humor  
 • Je hebt passie voor je vak en draagt dit graag over op andere  
 • Je staat open om nieuwe skills te leren  
 • Je staat voor kwaliteit en gastvrijheid  

Meer informatie of direct solliciteren?

Solliciteer dan op de functie van Zelfstandig werkend Kok door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie of over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@figi.nl .

 

Wie zijn wij?

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel).  Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde  en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Michael Rosendaal
Operations Manager

 030 69 27 400
werken@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.