Dit is Figi

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een vier sterren hotel met 97 hotelkamers, een filmtheater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

 

Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is als (film)theater, eventlocatie, Grand Café én hotel. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

 

Dit is jouw toekomstige Job

Jij wordt het visitekaartje van Figi, en bent samen met 5 collega’s het aanspreekpunt van de gast. Het motto is om het verblijf van de gast zo verrassend, veelzijdig en gastvrij mogelijk te laten verlopen. Als team verstrekken jullie de gast van informatie over alle faciliteiten en mogelijkheden in de schitterende omgeving van Figi. Geen dag is hetzelfde! Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken!

 

De functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je een gastvrij karakter hebt met een breed inlevingsvermogen;
  • Je interesse en aanleg hebt voor de omgang met (PMS) reserveringssystemen;
  • Je flexibel inzetbaar bent;
  • Je over uitstekende communicatieve- en commerciële vaardigheden beschikt;
  • Je de Nederlandse en de Engelse taal goed beheerst;
  • Je hart voor de zaak en de horeca hebt.

 

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een prima salaris met een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. De werktijden zijn variabel van maandag t/m zondag tussen 7.00 uur en 23.00 uur.

 

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family korting. En ten slotte hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

 

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures


Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.