Auto

Figi is centraal gelegen in het centrum van Zeist. Parkeren kan in onze eigen parkeergarage (route). Auto's rijden tegenwoordig onder het vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist door, dat scheelt aanzienlijk in reistijd. 

Openbaar vervoer

Reis met de trein naar het compleet vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist (op ~3 kilometer van Figi). In enkele minuten rijdt lijnbus 50 richting Utrecht naar de bushalte Het Rond voor Figi. Of fiets in 5 minuten met de duurzame OV-fiets naar Figi (check beschikbaarheid). Check voor actuele tijden 9292.nl of ns.nl

amsterdam airport ScHIPHOL

De reistijd van Amsterdam Airport Schiphol naar Figi is 45 minuten per auto of taxi. De directe treinverbinding van NS-Station Schiphol - Driebergen-Zeist naar Figi kost 59 minuten (deur-tot-deur).

taxi

De Utrechtse Taxi Centrale (UTC) biedt een speciaal taxi tarief vanaf het station van € 11 p.p.


Figi Update

Geachte heer/mevrouw,

Ons hotel is geopend! Geniet van de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en van het heerlijke diner van onze chef! Helaas op de hotelkamer, maar wij zorgen voor een gezellig tafeltje voor twee.

Ook de Figi maaltijdservice is weer beschikbaar. Onze chefs hebben veel zin om weer te gaan koken voor u thuis! Of loop gezellig langs voor een koffie to go en wat lekkers.

In verband met de coronamaatregelen zijn het theater, de bioscoop en het grand café tot onze spijt gesloten.

Met vriendelijke groet,

Team Figi

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.