Hotel Theater Figi 

 

 

 

AUTO

De tunnel onder het treinstation Driebergen-Zeist is gerealiseerd, dit scheelt je flink in de reistijd.

VANAF DE A12 – UTRECHT-ARNHEM

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Den Bosch Arnhem, Utrecht (ZW)
Neem na afrit 20 ‘Driebergen-Zeist’ de N225 richting Zeist.
Na ~3 km, ter hoogte van een route-informatiepunt, komt Figi recht voor je in zicht.

P-borden verwijzen naar de juiste eindbestemming.

VANUIT UTRECHT [A28 RESPECTIEVELIJK N237]

Utrecht (Rijnsweerd), Hilversum
Neem bij De Bilt de N237 richting Zeist.
Na ~5 km, ter hoogte van het politiebureau en voorbij de Oude Kerk, wordt de weg eenrichtingsverkeer. Ga bij de eerste verkeerslichten naar links en Figi verschijnt aan de rechterkant. Ga voor de parkeergarage voorbij de hoofdingang van Figi rechtsaf de Jufferstraat in.

VANUIT AMERSFOORT [A28]

Zwolle, Apeldoorn
Neem afrit 3 ‘Den Dolder/Zeist-Oost’, richting Zeist. Ga bij de tweede rotonde (op de Boulevard) linksaf de Lindenlaan op. Deze gaat na de derde rotonde over in de Jagersingel waar je de bebouwde kom verlaat. Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf richting ‘Zeist, Arnhem’ via de Laan van Beek en Royen [N224]. 50 meter voor het einde van deze weg bevindt zich rechts de ingang van de Figi Parkeergarage.


Openbaar vervoer

Figi is ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bij het NS-station ‘Driebergen-Zeist’ (op ~3 kilometer van Figi) staan zowel bussen als taxi’s die vlak voor Figi stoppen (lijn 50 richting Utrecht, halte ‘Het Rond’).   www.9292.nl / www.ns.nl. De Utrechtse Taxi Centrale (UTC)  biedt een speciaal taxi tarief vanaf het station van € 11 p.p.

Shiphol airport

De reistijd van Schiphol naar Hotel Figi is 45 minuten. Vliegveld Schiphol heeft een directe verbinding met station Utrecht Centraal en station Driebergen-Zeist.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.