Auto

Figi is centraal gelegen in het centrum van Zeist. Parkeren kan in onze eigen parkeergarage (route). Auto's rijden tegenwoordig onder het vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist door, dat scheelt aanzienlijk in reistijd. 

Openbaar vervoer

Reis met de trein naar het compleet vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist (op ~3 kilometer van Figi). In enkele minuten rijdt lijnbus 50 richting Utrecht naar de bushalte Het Rond voor Figi. Of fiets in 5 minuten met de duurzame OV-fiets naar Figi (check beschikbaarheid). Check voor actuele tijden 9292.nl of ns.nl

amsterdam airport ScHIPHOL

De reistijd van Amsterdam Airport Schiphol naar Figi is 45 minuten per auto of taxi. De directe treinverbinding van NS-Station Schiphol - Driebergen-Zeist naar Figi kost 59 minuten (deur-tot-deur).

taxi

De Utrechtse Taxi Centrale (UTC) biedt een speciaal taxi tarief vanaf het station van € 11 p.p.


Figi Update

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de coronamaatregelen en haar verlenging zijn tot 9 februari het hotel, het theater, de bioscoop en het grand café tot onze spijt gesloten.
Goed om te weten, er is helaas op dit moment ook geen take away mogelijk.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 030 – 692 7400.
Of stuur een email naar info@figi.nl. U ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag een reactie op uw e-mail.

Met vriendelijke groet,

Team Figi

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.