Front Office Medewerker -

Solliciteer Direct

DIT IS JOUW TOEKOMSTIGE JOB

Jij wordt het visitekaartje van Figi, en bent samen met 5 collega’s het aanspreekpunt van de gast. Het motto is om het verblijf van de gast zo verrassend, veelzijdig en gastvrij mogelijk te laten verlopen. Als team verstrekken jullie de gast van informatie over alle faciliteiten en mogelijkheden in de schitterende omgeving van Figi. Geen dag is hetzelfde! Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken!

 

DE FUNCTIE IS JOU OP HET LIJF GESCHREVEN OMDAT:

  • Je een gastvrij karakter hebt met een breed inlevingsvermogen;
  • Je interesse en aanleg hebt voor de omgang met (PMS) reserveringssystemen;
  • Je flexibel inzetbaar bent;
  • Je over uitstekende communicatieve- en commerciële vaardigheden beschikt;
  • Je de Nederlandse en de Engelse taal goed beheerst;
  • Je hart voor de zaak en de horeca hebt.

JE KRIJGT VAN ONS

Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een prima salaris met een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. De werktijden zijn variabel van maandag t/m zondag tussen 7.00 uur en 23.00 uur. Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family korting. En ten slotte hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Solliciteer dan op de functie van Front Office Medewerker door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Tim Huisman, Sales & Revenue Manager, via salesmanager@figi.nl. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via hrmanager@figi.nl.

 

WIE ZIJN WIJ?

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel).  Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde  en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

 

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Tim Huisman
Sales & Revenue Manager

 030 69 27 400
salesmanager@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.