Over FIGI

Vacatures

Hoofd Technische Dienst

In verband met de aanstaande pensionering van een collega is FIGI op zoek naar een nieuw Hoofd Technische Dienst. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw leiderschap en technische vaardigheden verder kunt ontwikkelen?

Medewerker Technische Dienst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamische en veelzijdige organisatie, waarin jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker Technische Dienst.

Sous-Chef

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en toegewijde Sous-chef om ons keukenteam te versterken! Als Sous-chef werk je nauw samen met de Chef-kok om de hoogste kwaliteit van gerechten te leveren voor het ontbijt, de lunches en diners voor onze Grand


VOEL JE THUIS EN WEES ONDERDEEL VAN DE FAMILIE

Wie je ook bent en wat je ook doet!

Al meer dan 150 jaar gastvrijheid

De basis van Hotel Theater Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij door de Hernhutters in Zeist. In 1902 nam George Figi deze zaak over en breidde hem uit met een winkel en een theehuis met de naam FIGI. In 1917 kwam FIGI in handen van de familie Ruijs. Zij voegden in de jaren ‘20 een hotel en concertzaal toe. Inmiddels is Victoria Ruijs de derde generatie die aan het roer staat van het veelzijdige Hotel Theater Figi.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.