Allround Medewerker Bediening

Solliciteer Direct

Als Allround Hospitality Medewerker werk je afwisselend in de bediening van ons filmtheater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café.  Je maakt daarmee deel uit van een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. De werkzaamheden zijn uiteenlopend van het opnemen en uitlopen van bestellingen in het Grand Café, het draaien van de bar in het Filmtheater, het verzorgen van een uitverkochte theateravond of het zetten van zalen voor een groot congres. Alles is mogelijk!
 

WAT GA JE DOEN?

 • Verzorgen van een gastvrij ontvangst en goede sfeer.
 • Afwisselende werkzaamheden bij Filmtheater, Bioscoop, Congrescentrum en Grand Café.
 • Draaien van bardienst, bestellingen opnemen, verzorgen van congreszalen en nog veel meer!


WAT BRENG JE MEE?

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de horeca.
 • Gastvrij op een natuurlijke en professionele manier.
 • Je grijpt de kans om alles te weten over het veelzijdige FIGI en haar horeca-afdelingen.
 • Je beschikbaar bent in de weekenden en avonduren.
   

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Wij bieden jou een prima salaris, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring.
   

OVER FIGI
FIGI is een veelzijdig familiebedrijf gelegen in het hart van Zeist en een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel). Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij FIGI hetzelfde en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is.  
 

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?
Solliciteer dan op de functie van Allround Hospitality Medewerker door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie of over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@figi.nl.
 

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Linda Hennevelt
HR Manager

 030 69 27 400
werken@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.