Agenda

januari 2020

madiwodovrzazo
  

Raices Cubanas

Muziektheater

Swingende Cubaanse avond
Raìces Cubanas treedt al ruim vijftien jaar in ons land op met repertoire dat teruggrijpt op de muziek zoals die vroeger klonk in Cuba. Daar versmolten Spaanse gitaren en ritmes van Afrikaanse slaven de afgelopen eeuwen tot een zeer dansbare sound vol passie en emotie. Met een variatie aan muziekstijlen zoals salsa, son, bolero, guaracha, tumbao en latin-jazz laten de zeven muzikanten en een zangeres de Cubaanse zon in het theater schijnen.

Naast een vast repertoire van wereldberoemde klassiekers, komt de populaire band uit Havana ook altijd met verrassend nieuw repertoire en fusions met hedendaagse stijlen.

muzikale leiding: Raúl Rafael Fernández | m.m.v. ABC Soundmachine o.lv. Janneke van Heeswijk

Nota bene
Als toegift zal er direct na afloop een vijftien minuten durende fusion-act plaatsvinden tussen traditionele Cubaanse muziekstijlen en hedendaagse popmuziek door ABC Soundmachine.


Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Bestel Tickets

La Bohème

Royal Opera House

Puccini's opera gaat over de liefde tussen dichter Rodolfo en naaister Mimi in het negentiende-eeuwse Parijs. Het stuk zit vol prachtige muziek, waaronder lyrische aria's, de feestelijke koren voor de evocatie van kerstavond in het Quartier Latin (akte II) en een schrijnende slotscène die de componist zelf tot tranen toe roerde. De karaktervolle productie van Richard Jones weet de samenkomst tussen komedie, romantiek en tragiek van La Bohème perfect te vangen. Het effect wordt versterkt door de spectaculaire kostuum- en decorontwerpen van Stewart Lain, die op kerstavond zowel de armoede van het zolderhuis van de bohemiens als de grandeur van de Parijse winkelgalerijen zal weten op te reopen. De cast bestaat uit de voornaamste hedendaagse vertolkers van Puccini's bohemien geliefden, aangevuld met voormalige leden van het Jette Parker Young Artists Programme van The Royal Opera.

Bestel Tickets

Onze Jongens in Miami - Prosecco Night

Comedy

Over de film:
In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Bestel Tickets

Nienke Plas

Cabaret

Debuut van populaire YouTube-vlogger
Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken. 

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

regie: Jessica Borst 

Facebook: plasnienke
Instagram: nienkeplas
YouTube:  Nienke Plas

We hebben vanaf volgend seizoen een extra rij theaterstoelen voor rij 1 erbij gekregen. Hierdoor zit het publiek en de artiest dichter bij elkaar om de interactie te versterken.

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Bestel Tickets

Rob en Emiel

Cabaret

DUBBEL GROOT NIEUWS!!
 >>> Rob en Emiel Nederlands Kampioen Goochelen: op naar het WK!

Op het NK MAGIC in Ede was het duo "Rob en Emiel" de overtuigende winnaar!
Zij mogen zich de komende 3 jaar regerend Nederlands Kampioen Goochelen noemen EN zij zullen Nederland vertegenwoordigen op het aankomende WK Magic van 2021 in Canada. Het open Nederlands Kampioenschap bood een podium aan zo’n 40 acts van over de hele wereld. Deelnemers kwamen o.a. uit Taiwan, Ierland, Duitsland, Spanje en Zuid-Korea. Vele schitterende acts passeerden de revue. Maar het hoogst aantal punten en de meeste waardering was voor Rob en Emiel.

‘Magie-strale’ mix van cabaret, stand-up comedy, vingervlugheid en illusionisme
Als Rob en Emiel het podium opkomen, begint een avontuurlijke reis waarvan niemand weet waar die eindigt. Tijdens dit theater-cabaretavondje met een twist spelen de heren een meesterlijk spel met woord en illusie. Verwacht ‘magie-strale’ acts en originele vondsten, waarbij je gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt.

De jury van NK MAGIC
De jury bestond uit Victor Mids & Oscar Verpoort (bekend van MINDFUCK), illusionist Sittah Koene, goochelaar Flip Hallema en acteur Ferry Somogyi.
Zij beoordeelden performance, techniek, entertainmentwaarde en originaliteit.
De jury kende Rob en Emiel tevens een bijzondere oorkonde toe in de categorie "uitvinding".
Een (geheim) onderdeel van hun act werd door het winnende duo uitgelegd aan de jury die moest beoordelen of er sprake was van vindingrijkheid, een verrassende en/of originele techniek en of er iets werd gepresenteerd dat wereldwijd nog nooit eerder werd gedaan.
Deze oorkonde wordt zelden toegekend maar konden Rob en Emiel toch "in hun zak steken".

Ontvangen onderscheidingen
Rob en Emiel ontvingen de volgende onderscheidingen:
-Grand Prix: Beste act (internationaal) op het concours. Dus Allround Nederlands Kampioen
-Nederlands Kampioen Mentalisme 2019
-De Henk Vermeyden Wisseltrofee (beste Nederlandse act op het NK)
-Oorkonde Originele Uitvinding
Het duo werd een keer of tien Nederlands kampioen magie en in 2009 Wereldkampioen Mentalisme en brak op tv door met ‘Zapp Magic Battle’ en ‘Street Magic’. Maar er gaat natuurlijk niets boven een magische live-ervaring.

Doelgroep is volwassenen, jeugd vanaf 12 jaar is echter ook welkom.

I Love Theater over ‘Onderweg’:
“Zeer hoge kwaliteit. (…) Rob en Emiel zijn erin geslaagd een verrassende voorstelling neer te zetten. En dat is niet eenvoudig in een tijd waarin het publiek toch al heel wat is gewend aan magie.”

Theaterkrant over hun vorige programma ‘Blow me away’ ****:
“Ze voorspellen, ze goochelen en Rob vertelt op het podium, ondanks zijn blinddoek, in hoog tempo feilloos wat mensen uit de zaal uit hun zakken hebben gehaald. Je weet dat er mensen op de wereld zijn die zulke dingen kunnen, je weet dat je belazerd wordt, je ziet het in allerlei varianten op tv, en toch weet je niet hoe dit kan. (…) Daarbij zijn ze ook nog cabaretesk goed gebekt en handig in de interactie met het publiek en met elkaar.”

Koffie/thee vooraf
Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.
 

Bestel Tickets

  

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.