WELKOM NIEUWE COLLEGA'S! 

Arnout Verdonk | Allround Theatertechnicus

Hallo nieuwe collega’s, ik ben Arnout Verdonk, woon in Zeist, getrouwd, 3 kinderen. Twee daarvan dansen bij Danzation en we zijn als gezin een paar keer per jaar in Figi voor dansvoorstellingen of een leuke avond uit. Ik vind het leuk om nu in mijn woonplaats te kunnen bijdragen aan het culturele leven. Samen met Tom ga ik de theatertechniek oppakken. Dit doe ik 3 dagen in de week, hiernaast werk ik nog bij Ampco-Flashlight. Hiervoor ben 11 jaar specialist geluid geweest bij Stadsschouwburg Utrecht. Ik hoop dat we binnenkort weer mooie voorstellingen en congressen kunnen draaien waarbij de techniek op rolletjes verloopt!

 

Richard Winter | Front Office Supervisor 

Ik ben Richard Winter, de nieuwe Front Office Supervisor. Ik ben 32 jaar en woon in Huis ter Heide met mijn 2 katten Charlie en Chaplin. Het liefst zou ik een hond nemen, maar daar ben ik niet genoeg voor thuis.Ik heb altijd in de Hospitality gewerkt. Hier ligt mijn passie en ook mijn kracht. Mijn hobby’s zijn: Reizen, sporten, gamen met vrienden, koken, uit eten gaan, tekenen/ontwerpen van tatoeages (ik heb er zelf pas 12). Verder heb ik 7 jaar op campings gewerkt in Spanje, Frankrijk en Italië waar ik veel buitenlandse vrienden heb gemaakt en nog vaak spreek. Ik heb al veel leuke mensen mogen ontmoeten hier bij Figi en ik kijk er naar uit dat de deuren weer open mogen. Als iemand dingen van mij wilt weten, kom gerust langs de receptie. Ik drink mijn koffie zwart met 1 suiker.

 

Fleur Konings | Stagiaire Front Office

Hoi, mijn naam is Fleur Konings. Ik ben geboren getogen Utrechtse en ik woon ook nu nog in Utrecht. Ik ben 18 jaartjes jong en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om buiten te zijn, wandelen in het bos of op het strand. in het normale leven voor corona ging ik ook vaak met vrienden lekker lunchen of een terrasje pakken. Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest bij Food café Toque Toque in Utrecht. Nu voor mijn opleiding mag ik een front office stage doen en ik ben heel blij dat ik dat hier bij Figi kan doen.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.