Ducktrail

Wie scoort de meeste punten en weet de "Eend" binnen uw team te ontmaskeren.....? Uw dag “werken” combineren met een vergadering en de 2cv tour zorgen ervoor dat uw presentatie, meeting of vergadering met collega’s of zakenrelaties extra leuk worden.

Park vliegbasis Soesterbeg

Ervaar het weidse uitzicht vanaf de landingsbaan. Voel de dreiging van de koude oorlog als u langs de militaire gebouwen wandelt. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied, een schatkamer vol verrassingen. Ontdek de voormalige vliegbasis te voet of op de fiets.

XL Adventures & Events

Er op uit trekken op een leuke manier met uw bedrijf?  XL Adventure and Events is de partner op het gebied van teambuilding, buitensport en bedrijfsuitjes. Van een GPS experience tot letterlijk en figuurlijk bruggen bouwen. Het kan allemaal!

Survivalbaan Dijnselburg

Heeft u altijd al eens met uw team of collega’s een uitdagende activiteit willen doen? Doe dan nu samen met elkaar de survival run. Deze activiteit staat garant voor een dag vol teamfun en actief bezig zijn. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

U kunt natuurlijk altijd bij Figi langskomen om de verschillende zalen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
Bel voor een afspraak naar +31 (0)30 692 75 50 of vul onderstaand formulier in zodat wij u kunnen terugbellen.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.