Tarieven parkeergarage FIGI - Zeist Centrum

Per 30 minuten                                                                    € 2,00
Maximum tarief per 24 uur                                                €25,00

 

BETALEN AAN DE SLAGBOOM

In onze parkeergarage kan je in- en/of uitrijden met je betaalpas. Alle Nederlandse betaalpassen en internationale creditcards (MasterCard, Visa) met het contactloos betalen logo zijn geschikt voor contactloos betalen bij de slagboom van Figi.

 

HOE WERKT HET?

Door je betaalpas voor de kaartlezer te houden gaat de slagboom omhoog. Of trek zoals vanouds een ticket. Voor je vertrek hoef je niet eerst langs de betaalautomaat, want je kunt bij de uitrit afrekenen met dezelfde betaalpas. Invoeren van je pincode is niet nodig; je betaalt contactloos. Zo kun je snel en eenvoudig uitrijden. 
 
 
LAADPALEN

Het bieden van goede service aan onze bezoekers en gasten willen wij graag op de meest duurzame manier doen. Daarom hebben wij medio 2023 in samenwerking met TotalEnergies 14 laadpalen laten plaatsen. Deze bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage.

 

Openingstijden

24 uur per dag, 7 dagen per week open

 

Services

  • De parkeergarage heeft 275 plaatsen
  • Er zijn 14 elektrische laadpalen beschikbaar
  • Er zijn twee mindervaliden parkeerplaatsen beschikbaar
  • Hotelgasten betalen een gereduceerd tarief van 15,00 euro per 24 uur
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Naast de parkeergarage bevindt zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

BEREIKBAARHEID

De hoofdingang bevindt zich aan de Jufferstraat 42, Zeist. Via de Laan van Beek & Royen is de parkeergarage ook toegankelijk. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig. Vanuit de parkeergarage kun je Figi overdekt bereiken.
 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.