Zomervakantie tips in Figi!

                                                                                          

TIjdens de zomervakantie hoef je je niet te vervelen in Figi.
Bezoek een film, overnacht in onze gerenoveerde hotelkamers of bezoek ons Grand Café voor een hapje en een drankje!
Hieronder zetten wij onze tips op een rijtje.

Naar de film!
Een leuk uitje met de kids of een avondje gezelligheid met vrienden en een bak popcorn! Ook tijdens de zomervakantie draaien wij elke dag de leukste films voor jong en oud. Vanaf 11:00 uur staan wij voor je klaar in de bioscoop! De actuele tijden & tickets vindt je op figi.nl/bioscoop. Wij streven ernaar om elke dinsdagochtend het filmprogramma voor aankomende speelweek online te hebben staan.

Een nachtje slapen in Hotel Figi
Even ertussenuit in de zomervakantie? Dat kan! En wist je dat wij onze hotelkamers aan het renoveren zijn? Grote kans dat jij komt te slapen in een van onze gerenoveerde hotelkamers. Meer informatie & boeken kan via deze link.

Lunch, borrel of diner
Het kan allemaal in Grand Café Figi! Vanaf 06:30 uur (weekend 07:30) tot 00:00 uur staan wij voor je klaar en ons terras is de hele zomer geopend. Kom genieten van huisgemaakte taartjes door onze eigen patissier of van een lunch of diner. En wist je dat wij een uitgebreide borrelkaart hebben met de lekkerste cocktails en hapjes! Reseveer je tafel hier.

Wijn & Spijs en Bier & Spijs avonden
Proef de beste wijnen & bieren in combinatie met een 4-gangen diner in Grand Cafe Figi. Meer informatie vind je hier.

Zondag 28 juli 2019 - Bier & Spijs avond met Jopen Bier
Zondag 25 augustus 2019 - Wijn & Spijs avond met W3 Wijnen


Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.