HR Officer - Parttime

Solliciteer Direct

Bij Figi zijn wij op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve HR Officer. Vind je het een uitdaging om de administratieve werkzaamheden op de afdeling HR te stroomlijnen en professionaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JIJ DOEN?

Als HR Officer ben jij het administratieve hart van de afdeling en denk je mee hoe wij deze processen beter en efficiënter kunnen doen. Met een oog voor nauwkeurigheid en tijdigheid verricht jij de personeelsadministratie en beheer en optimaliseer je het personeelsinformatiesysteem Nmbrs.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor cao-vraagstukken en draagt zorg voor de personeelsmutaties, arbeidsovereenkomsten en het up to date houden van ons personeelsbeleid. Samen met de HR Planner ondersteun je de leidinggevenden bij het recruitmentproces. Ook lever je input op de salarismutaties en ben je verantwoordelijk voor het ziekteverzuimproces. Daarnaast stel je verschillende rapportages op.   

De functie HR Officer binnen Figi is voornamelijk operationeel en projectmatig van aard met enkele tactische werkzaamheden maar er is ruimte om je deze eigen te maken.

HET TEAM 

In deze zelfstandige functie werk je direct samen met de HR Planner. Je rapporteert aan de Financial Controller en deelt een kantoor met Finance collega’s

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Een functie met veel verantwoordelijkheden in een prettige werkomgeving. Je komt te werken bij een dynamische organisatie die volop in beweging is. Dit biedt kansen om mee te werken aan het optimaliseren van (digitale) processen professionalisering van HR, personeelsbeleid en de groei van Figi.

Verder bieden wij:

 • Een functie voor 32 uur week
 • Een salaris (conform schaal VII-VIII in de Horeca CAO) tussen € 2500 en € 3300 per maand op basis van een fulltime werkweek (38 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioenopbouw;
 • Een open en dynamische werkplek in de cultuurhub van Zeist;
 • Het “Weet waar je werkt programma” (hotelovernachting inclusief ontbijt en bioscoopbezoek), 20% korting op alle F&B faciliteiten en friends & family korting.

WELKE INGREDIËNTEN BRENG JIJ IN? 

Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om in een dynamische organisatie te werken met diverse afdelingen. Naast dat je goed bent in het beheren van de administratieve processen, kun je goed overzicht houden, weet je snel te schakelen in ad-hoc situaties en hou je gemakkelijk meerdere ballen tegelijk in de lucht. Je signaleert en verbetert en streeft er naar jouw afdeling op orde te hebben. Je neemt initiatief, bent nieuwsgierig en werkt zelfstandig. Je vindt het leuk om met verschillende mensen te werken

Verder vragen wij:

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, op het gebied van HR;
 • 3 tot 5 jaar ervaring binnen HR in vergelijkbare functie;
 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van actuele wet-en regelgeving en weet deze toe te passen;
 • Ervaring met Nmbrs (HR-informatiesysteem) en Booq (Personeelsplanner) is een pré, of weet deze snel zelfstandig eigen te maken.

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Solliciteer dan op de functie van HR Officer door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Victoria Ruijs, Directeur Hotel Theater Figi, via directie@figi.nl. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@figi.nl

WIE ZIJN WIJ?

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel).  Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde  en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Victoria Ruijs
Directeur

 030 69 27 400
directie@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.