Financieel Administratief Medewerker

Solliciteer Direct

WAT GA JE DOEN?

Als Financieel administratief medewerker ondersteun je de Finance Manager met alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling finance voor ons hotel en theater. Met een oog voor nauwkeurigheid en details verricht jij de crediteuren- en debiteurenadministratie, verwerk jij theaterrecettes en beheer je het grootboek. Daarnaast ondersteun je bij de periodieke afsluitingen en accountantscontrole, stel je verschillende rapportages op en bereid je betaling voor.

 

HET TEAM

Je komt te werken in het finance team dat naast jou bestaat uit een medewerker crediteuren, waar je nauw mee samenwerkt. Je rapporteert aan de Finance Manager van Figi.

 

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Een functie met veel verantwoordelijkheden in een prettige werkomgeving. Je komt te werken bij een dynamische organisatie die volop in beweging is.

Verder bieden wij:

 • Een functie voor bij voorkeur 38 uur per week. 36 uur is ook bespreekbaar;
 • Een salaris (conform schaal VI in de Horeca CAO) tussen € 2.169,09 en € 2.667,72bruto per maand op basis van een fulltime werkweek (38 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een open en dynamische werkplek in de cultuurhub van Zeist;
 • Het “Weet waar je werkt programma” (hotelovernachting inclusief ontbijt enbioscoopbezoek), 20% korting op alle F&B faciliteiten en friends & family korting.

WAT BRENG JE MEE?

Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om in een dynamische organisatie te werken. Naast dat je goed bent in het beheren van de financieel administratieve processen, kun je goed overzicht houden en hou je gemakkelijk meerdere ballen tegelijk in de lucht. Je neemt initiatief, bent analytisch en werkt zelfstandig.

Verder vragen wij mee:

 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, op het gebied van
 • bedrijfsadministratie;
 • Ca 2 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van Excel en Exact online;
 • Ervaring met Hotel PMS-Mews, POS-Lightspeed, PMS-Magic en Nmbrs (HR-informatiesysteem) is een pré.

 

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN? 

Solliciteer dan op de functie van Financieel administratief medewerker door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Andy Mosis, Finance Manager Figi, via financemanager@figi.nl. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via hrmanager@figi.nl

 

WIE ZIJN WIJ?

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel). Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.