Eerste Medewerker Filmtheater FIGI

Solliciteer Direct

In Filmtheater FIGI draait een uitgebreid aanbod van blockbusters tot filmhuisfilms en kinderfilms. Daarnaast zijn er ieder weekend in het seizoen de meest uiteenlopende bespelers te zien in onze grote en kleine zaal in het theater.

Wat ga je doen? 

Als Eerste Medewerker Filmtheater ben je samen met de floormanager van het Filmtheater verantwoordelijk voor de theateravonden, -matinees en reguliere filmvertoningen in Filmtheater FIGI. Bij grote film- en theaterdagen werken jullie samen, bij kleinere voorstellingen ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega’s en bezoekers.  

Jullie maken samen een plan voor de voorstelling en zorgen voor een vlotte doorloop. Van begin tot einde willen wij onze bespelers, de technici en onze gasten naburlijk een mooie theater- of filmavond bezorgen.  

Jij verkoopt en scant toegangsbewijzen (of tickets), houdt toezicht op de veiligheid en zorgt dat alle bezoekers met een drankje en iets lekkers de zaal in gaan. Voor dat de zaal uitloopt heb jij samen met de hospitality medewerkers het pauzedrankje voor onze bezoekers al klaarstaan. Na afloop zorg jij voor een gezellige nazit voor ons publiek en de bespelers mét kaasplankjes in onze Foyer.    

Wat krijg je ervoor terug?  

 • Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. 
 • Een salaris (conform schaal I of II in de Horeca CAO) tussen €  1.973,09- € 2.052,80 per maand op basis van een fulltime werkweek (38 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring.  
 • Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Je blijft leren, zodat jij groeit en je salaris ook.  
 • Mogelijkheid tot een vast contract. 
 • Een pensioenopbouw via KHN. 
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur en 8% vakantiegeld.  
 • Als je een late dienst hebt schuif je gezellig aan bij de stamtafel in de kantine voor een warme maaltijd. 
 • Leuke activiteiten met de personeelsvereniging. 
 • Een open en dynamische werkplek in de culturele hub van Zeist.   
 • Het “Weet waar je werkt programma” (hotelovernachting inclusief ontbijt en bioscoopbezoek).   
 • 20% korting op alle F&B faciliteiten en Friends & Family korting.  
 • Tot slot; bij Figi doe je mensenkennis op en leer je hier vaardigheden die de rest van je leven nog van pas komen, dat is mooi meegenomen. 

 

Welke ingrediënten breng jij in?  

 • Je bent gastvrij en hebt een open uitstraling 
 • Stressbestendig  
 • Stipt  
 • Mensgericht 
 • Affiniteit met film en/of theater in alle verschillende vormen  

 

Meer informatie of direct solliciteren? 

Solliciteer dan op de functie van 1e medewerker filmtheater door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie mail dan operationsmanager@figi.nl of over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@figi.nl .

 

Wie zijn wij?  

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel). Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl. 

 

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Michael Rosendaal
Operations Manager

 
operationsmanager@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.