Allround Hospitality Medewerker Fulltime

Solliciteer Direct

DIT IS JOUW TOEKOMSTIGE JOB

Als Allround Hospitality Medewerker werk je afwisselend in de bediening van ons filmtheater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café.  Je maakt daarmee deel uit van een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. De werkzaamheden zijn uiteenlopend van het opnemen en uitlopen van bestellingen in het Grand Café, het draaien van de bar in het Filmtheater, het verzorgen van een uitverkochte theateravond of het zetten van zalen voor een groot congres. Alles is mogelijk!

Je zorgt altijd voor een gastvrije ontvangst, een goede sfeer en je kunt goed aanvoelen wat nodig is en inspelen op de wens van de gast. Op deze manier geef je de gast een unieke ervaring mee. Je ziet er verzorgd uit, je bent vriendelijk en voelt je thuis in een omgeving waarin je veel contact hebt met mensen. Ons  team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel.

DE FUNCTIE IS OP JOUW LIJF GESCHREVEN OMDAT:

  • Je aantoonbare werkervaring in de horeca hebt;
  • Je gastvrij bent op een natuurlijke en professionele manier;
  • Je graag de kans wilt grijpen om alles over het veelzijdige Figi en haar horeca-afdelingen te leren kennen en je dagelijks het beste uit jezelf wilt halen!
  • Je beschikbaar bent in de weekenden en avonduren.

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn op zoek naar zowel fulltime en parttime medewerkers (24u - 38u), als flexkrachten (minimaal twee dagen per week beschikbaar). Wij bieden jou een prima salaris, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring.

 

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Solliciteer dan op de functie van Allround Hospitality Medewerker door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie of over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@figi.nl.

 

WIE ZIJN WIJ?

Al jarenlang is FIGI een begrip in Zeist, waarvan de basis al in 1850 gelegd werd. Een familiebedrijf bestaande uit een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar we met ruim 100 theatervoorstellingen per jaar een divers aanbod aanbieden voor alle leeftijden. En dat allemaal onder één dak! Dag in dag uit zorgen we voor de ultieme ervaring voor onze gasten en door de enorme veelzijdigheid is geen dag bij FIGI hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door de dynamische sfeer, open communicatie en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Je ervaart het bij FIGI. 

Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Linda Hennevelt
HR Manager

 030 692 74 00
werken@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.