DIT IS JOUW TOEKOMSTIGE JOB 

Als afwasser sorteer je serviesgoed en bestek, dit plaats je in de was/spoelmachine, je droogt en poleert het servies. Je reinigt transportwagens en vervoert het schone serviesgoed en bestek naar de magazijnruimte. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor overige werkzaamheden op verzoek van je leidinggevende. Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken!

KORTOM, JIJ:

  • bent op zoek naar de ideale bijbaan naast je studie;
  • bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de weekenden, avonduren of tijdens feestdagen en evenementen te werken;
  • bent een aanpakker en hebt een proactieve werkhouding

JE KRIJGT VAN ONS 

Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn op zoek naar meerdere flexkrachten die minimaal twee tot drie dagen per week beschikbaar zijn. Wij bieden jou een prima uurloon en bovenal een gezellig team!

 

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Solliciteer dan op de functie van Afwasser door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Richard Kloek, F&B Manager, via fbmanager@figi.nl. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via hrmanager@figi.nl.

 

WIE ZIJN WIJ?

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel).  Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde  en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

HR Office
Personeelszaken

 030 69 27 400
werken@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.