Vacature: Barmedewerker Grand Café (fulltime)

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om het Grand Café te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!


Dit is Figi

In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de hernhutters. Sinds 1917 is Figi in handen van de familie Ruijs. Al meer dan honderd jaar zijn wij een familiebedrijf. De derde generatie is sinds 2016 aan het roer.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Als barmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de dranken – van koffies tot verse sappen en van speciaal bieren tot cocktails. Jij voelt je als een vis in het water achter de bar en in de horeca, hebt ervaring en weet je gasten een onvergetelijk bezoek te bezorgen! Je draagt tevens verantwoordelijkheid voor de drankvoorraad en het schoonhouden van de bar. Je hebt daarnaast de vrijheid tot het optimaal indelen van de bar.

Dit zijn jouw werktijden
Je bent drie tot vijf dagen in de week werkzaam als barmedewerker. Je bent dan ingeroosterd van 16:00u tot 00:00u. Je werkt ondersteunend aan het bedieningspersoneel. Dit houdt in dat je op drukke dagen kunt bijspringen en op rustige dagen ook kunt serveren aan de tafels.

Wat vragen wij nog meer van jou?

  • Dat je weet van aanpakken en dat je geheel zelfstandig werkt achter de bar. Dit doe je snel, accuraat en je houdt overzicht en ziet wat er om je heen gebeurd. Toch blijf je gastvrij en vriendelijk ook als het druk is.
  • Dat je zorgt voor een schone en opgeruimde werkomgeving;
  • Dat je het leuk vindt om te werken in een team en gemakkelijk kunt communiceren;
  • Dat je minimaal 2 jaar aantoonbare horeca-ervaring hebt;

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 3, met een arbeidsovereenkomst als vaste medewerker (38u) van 7 maanden.

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten en 10% korting op theatertickets! Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family korting. En ten slotte hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.


Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.