COMEDYZOMER IN FIGI 

We mogen weer, dus we gaan weer. Volle kracht vooruit met een zomer vol mooie stemmen, energieke karakters en verschillende genres voor jong en oud. Deze zomer programmeren wij vol met theatervoorstellingen van o.a. Remy Evers en Daphne Gakes. We zijn trots dat we jullie weer veilig een heerlijk avondje uit kunnen bieden. Jong talent dat staat te popelen om het toneel weer op te mogen! Komen jullie kijken?

Elke Vierveijzer - Lucht
16 juli, 24 juli & 7 augustus
Elke Vierveijzer. U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd.

Meer info & kaarten

Remy Evers - Gewoon Remy
17 juli, 23 juli, 6 augustus, 20 augustus
Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was.

Meer info & kaarten

Celine Janssen - Opera voor Dummies
13 augustus
De jonge sopraan Céline Janssen laat met haar theatervoorstelling ‘Opera voor Dummies’ op een leuke, luchtige manier zien hoe eigentijds opera eigenlijk is.

Meer info & kaarten

Daphne Gakes - Ik, Daphne Gakes
14 augustus & 21 augustus 
Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild - vol seks, drugs en rock & roll - of kalm - met rust, reinheid en regelmaat. 

Meer info & kaarten

 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.