La vita è Bella

Nieuwjaarsconcert van het Kon. Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist

Bestel Tickets

La vita è Bella

  • za 11 jan 2020
  • 19:45
  • € 20,50
Luid het nieuwe jaar muzikaal in met het 35e Nieuwjaarsconcert van het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist! O.B.K. brengt u in Italiaanse sferen met de zangeres Petra Berger.

Het orkest, onder leiding van dirigent Arnold Span, trakteert het publiek op een veelzijdig programma. Naast de grote werken Oberon (C.M. von Weber) en Danza Sinfonica (J. Barnes) speelt O.B.K. onder andere een songfestivalmedley en bekende melodieën uit filmmuziek.

Petra Berger is bij het grote publiek bekend door haar rollen in musicals, theateroptredens en verschillende albums. Dit jaar toerde Petra door het land met haar theatervoorstelling Passione Italiana. Ook tijdens het Nieuwjaarsconcert zingt zij, begeleid door O.B.K., verschillende Italiaanse nummers, zoals het bekende Grande Amore Mio, Bella Ciao en Storie Di Tutti Giorni.

Bij de ticketprijs inbegrepen is een muzikale ontvangst om 19:45u met koffie en thee in het Atrium van Figi. Om 20:15u begint het Nieuwjaarsconcert in de Hendrik Marsmanzaal.

Voor meer informatie over het concert ga naar http://www.obkconcert.nl 

foto Petra Berger: Otto van der Toorn

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

VOF de Kunst

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

Stefano Keizers

Sorry Baby

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.