Waarom de meeste mensen deugen

Theatercollege Rutger Bregman

Bestel Tickets

Waarom de meeste mensen deugen

  • di 26 nov 2019
  • 20:15
  • Theatercollege
  • € 17,50

Deze voorstelling is al geweest.
Vanwege grote belangstelling hebben wij besloten om het theatercollege een dag te verplaatsen van de kleine naar de grote zaal op dinsdag 26 november.

 

Dit is een avond over een radicaal idee

Een idee waar machthebbers al eeuwen bang voor zijn. Waar religies en ideologieën zich tegen hebben gekeerd, media maar weinig over berichten en de geschiedenis één lange ontkenning van lijkt.
Het idee: de meeste mensen deugen. Dat toont Rutger Bregman aan in dit Correspondent College, gebaseerd op zijn nieuwe boek.
Met overdonderende bewijs en verrassendste verhalen uit de geschiedenis, psychologie, biologie en economie, laat Bregman zien dat mensen niet geneigd zijn tot het slechte, maar juist tot het goede.
Na deze avond weet je dat de wereld radicaal kan veranderen en kijk je voor altijd anders naar het nieuws, de politiek, en de wereld om je heen.
Correspondent College: Rutger Bregman is een programma van het Haagsch College en De Correspondent

Rutger Bregman is historicus. Zijn bestseller ‘Gratis geld voor iedereen’ verscheen in 32 landen. In september publiceert hij ‘De meeste mensen deugen’ bij De Correspondent. 

Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen. 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

De Vloer Op

Peter de Baan e.a.

Stefano Keizers

Sorry Baby

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.