De Grote Sint Show

Zeist

Bestel Tickets

De Grote Sint Show

  Deze voorstelling is al geweest.
  De Grote Sint Show 2019!

  De grootste hits van Party Piet Pablo & Love Piet met LIVE videoverbinding!

  Na het grote succes van afgelopen jaren is De Grote Sint Show 2019 terug met een gloednieuwe show! YouTube-idolen Party Piet Pablo en Love Piet breken in via de LIVE videoverbinding en zingen samen met de kids in de zaal de grootste hits, zoals De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en de Pieten Style. 

  De Pieten bereiden zich voor op de nacht. Alle pepernoten liggen klaar, maar daar is Kwaadvlieg het niet mee eens. Pepernoten zijn ongezond met teveel suiker, dus kiest hij voor een alternatief: spruitjes in plaats van pepernoten. Bah! Sinterklaas en de Pieten zijn het daar natuurlijk totaal niet mee eens! Maar Kwaadvlieg doet wat hij wil en steelt de pepernoten. Party Piet Pablo en Love Piet proberen samen met de kinderen de dief te pakken! Maar zal dit ze lukken?

  Het wordt een groot feest in Theater Figi Zeist met de grootste hits, en na afloop een meet & greet voor een échte handtekening en een mooie foto. De kinderen gaan met een schorre stem voldaan naar huis.

  Showtijden:
  Show 1: 14.00u
  Show 2: 16.15u

  Boek je tickets via: https://oatickets.nl/product-categorie/grote-sint-show/zeist/   

  Tijden & Tickets

  Kijk ook eens naar

  Vuile Huichelaar 6

  Morgen begint nu

  Best of Britain

  The Fifth - Jubileumtournee

  VOF de Kunst

  Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

  Goodbye, Norma Jeane

  Met Ellen Pieters, Brigitte Heitzer en Soy Kroon

  Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.