Theaterschool de Springplank

De betovering van Belle en het Beest

Bestel Tickets

Theaterschool de Springplank

  • zo 14 jul 2019
  • 14:00
  • Musical
  • € 15,00
THEATERSCHOOL DE SPRINGPLANK
ZO 14 JULI 2019 | 14:00 | MUSICAL | € 15,00
TICKETS ALLEEN HIER verkrijgbaar via de website van DE SPRINGPLANK >

DE BETOVERING VAN BELLE EN HET BEEST is een familiemusical over egoïsme, hebberigheid en liefde. Een arrogante prins wordt vervloekt en veranderd in een Beest door een oude man nadat de prins weigert hem onderdak te verlenen. Als daarna de arme weduwe mevrouw Rondo (de moeder van Belle) komt schuilen laat hij haar wel binnen. Mevrouw Rondo plukt één van de rozen uit het kasteel voor haar dochter Belle maar dit laat het beest niet onbestraft. Ze zal voor altijd en eeuwig in het kasteel moeten blijven. Haar laatste wens is dat zij haar dochters nog een keer mag zien. Ze belooft dan weer terug te komen. Dat laat het Beest toe. Maar in plaats van de weduwe komt haar dochter Belle terug. Het Beest gaat akkoord en behandelt Belle als een prinses. Het Beest wordt verliefd op Belle. Als Belle haar moeder wil opzoeken laat hij haar voor een week gaan. Het beest kwijnt weg en dreigt van eenzaamheid te sterven. Dan beseft Belle dat ze van het Beest houdt en gaat eerder terug. Komt ze op tijd om de vloek op te heffen en het Beest van de dood te redden?

De musical de Betovering van Belle en het Beest is een bewerking van het klassieke sprookje van Giovani Francesco Straparola en Madame Leprince de Beaumont en is geschreven door Vera Morris en vertaald door Marianne Kemmer met muziek van Bill Francoeur.

De rollen worden vertolkt door de selectieleerlingen van Theaterschool De Springplank.

TICKETS ALLEEN HIER verkrijgbaar via de website van DE SPRINGPLANK >

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

André Rieu

za 27 juli 20:00 uur / zo 28 juli 15:00 uur

Lion King (2D)

Nederlandstalige versie

Lion King (2D)

Nederlandstalige versie

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.