Theaterschool De Springplank

Fiddler on the Roof (Anatevka)

Bestel Tickets

Theaterschool De Springplank

  • Musical
  • € 15,00
THEATERSCHOOL DE SPRINGPLANK
ZA 13 JULI 2019 | 14:30 & 20.00 | MUSICAL | € 15,00
TICKETS ALLEEN HIER verkrijgbaar via de website van DE SPRINGPLANK >

FIDDLER ON THE ROOF (ANATEVKA) met vele beroemde songs, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde altijd overwint. Een dynamische voorstelling met veel muziek en dans, die entertaint in grootsheid en ontroerende intimiteit. De musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities. Anatevka is een voorstelling over een groot thema, gebracht met veel humor en een bepaalde lichtheid. Wanneer het gaat om echt grote dilemma’s en groot verdriet, dan kijkt Humor om de hoek en maak je de mooiste muziek.” Theaterschool De Springplank speelt een actuele versie van deze musicalklassieker en plaatst deze nadrukkelijk in de tijdgeest van nu.

De musical werd voor het eerst uitgevoerd op Broadway op 22 september 1964. Het verhaal werd geschreven door de Amerikaanse toneelschrijver Joseph Stein, die zich baseerde op de Jiddische roman Tevye en zijn dochters uit 1894 van de Russisch-joodse schrijver Sjolem Alejchem. De muziek werd geschreven door Jerry Bock op tekst van Sheldon Harnick.

De rollen worden vertolkt door de selectieleerlingen van Theaterschool De Springplank.

TICKETS ALLEEN HIER verkrijgbaar via de website van DE SPRINGPLANK >

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Queen

The Music

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.