Evert Jan Ouweneel

De wereld vanuit de lucht: Zuid

Bestel Tickets

Evert Jan Ouweneel

  • do 16 jan 2020
  • 19:30
  • Theatercollege
  • € 29,50

Deze voorstelling is al geweest.

Een hele avond gewijd aan de opkomende machten in de wereld. China kwam al langs in het vorige college. Dit keer gaat het over landen als India, Pakistan, Zuid-Korea, Brazilië, Indonesië, Mexico, Turkije, Iran, Nigeria en Egypte. Waar hebben zij hun groei aan te danken en wat mogen we verwachten? Waar stuiten zij op de grenzen van de natuur en waar op de grenzen van machtiger machten? Welke bevolking groeit,welke vergrijst? Waar houdt men eten over, waarniet? Waar gooit de klimaatverandering roet in het eten, en waar kan het menselijk vernuft alsnog hardnekkige barrières overwinnen? Allemaal kwesties die met een blik vanuit de lucht - opwater en woestijnen, steden en grondstoffen -een stuk inzichtelijker worden.

Evert Jan Ouweneel is Chief of Vision van World Vision Australia, de grootste NGO van Australië met een jaarlijks budget van 400 miljoen dollar. Tegelijk is hij Senior Advisor voor Boards en Executives van de overige fondswervingskantoren van World Vision. Daarnaast verzorgt hij al vele jaren lezingen en seminars over grote maatschappelijke ontwikkelingen in heden en verleden.
Voor meer informatie zie evertjanouweneel.nl


Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.


Alle theatercolleges van Evert Jan Ouweneel van dit seizoen op een rij:

Do 12 december 2019
5000 jaar vanuit de lucht: Oost

Do 19 december 2019
5000 jaar vanuit de lucht: West

Do 9 januari 2020
De wereld vanuit de lucht: Noord

Do 16 januari 2020
De wereld vanuit de lucht: Zuid

Do 23 januari 2020
De toekomst vanuit de lucht 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Evert Jan Ouweneel

De Toekomst vanuit de lucht

VOF de Kunst

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

Queen

The Music

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.