Louise Korthals

Alles is er (reprise)

Bestel Tickets

Louise Korthals

  • vr 11 okt 2019
  • 20:15
  • Cabaret
  • € 24,50

Deze voorstelling is al geweest.

Cabaretvedette begeeft zich op een muzikale zoektocht naar alles
In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Samen met Dolf Jansen maakte ze in 2017 een oudejaarsconference. Alles is er is haar derde programma en werd unaniem lovend ontvangen.
Korthals gaat de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

regie: Olivier Diepenhorst | regieadvies: Jessica Borst | muziek: Erik Verwey en Mark van Bruggen

LOUISE KORTHALS WINT CABARETPRIJS 2019
Louise Korthals heeft met haar voorstelling Alles is er de Poelifinario in de categorie engagement gewonnen!
De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen.
Lees meer>

De jury over Louise Korthals met Alles is er:
“Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer. Alles is er! gaat over doorgeven. Wat geven we nú door aan onze kinderen? En wat geven we stráks door aan onze Moeder Aarde? Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

De pers over Alles is er:
“Wat een kracht, wat een oer … een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’’ - De Telegraaf *****

“...bewondering aan het einde van de kolkende rit” de Volkskrant****

 “... natuurlijke flair en een groot zangtalent, waarmee ze je gemakkelijk inpakt.” - Trouw****

“Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.” Het Parool

“Louise Korthals raakt alles” - Theaterkrant ‘Keuze van de recensent’
Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.


 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.