Mr Gerard Spong

In vertrouwen

Bestel Tickets

Mr Gerard Spong

  • za 12 okt 2019
  • 20:15
  • Theatercollege
  • € 27,50
“Een smakelijk theatercollege met humor en persoonlijke noten.” (Trouw)
‘In Vertrouwen’ is een bijzondere college-voorstelling, waarin Mr. Gerard Spong vertelt over zijn leven en carrière als een van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten. Hij zit veertig jaar in het vak en werd tot nu toe zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat. Op intrigerende wijze geeft Spong een inkijk in het functioneren van een pleitbezorger in strafzaken; zijn taakopvatting, dilemma’s waar hij mee te maken krijgt en natuurlijk de bewijsperikelen. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van een aantal geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken.
Mr. Gerard Spong treedt regelmatig op in de media. Zo was hij een van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie ‘Kijken in de ziel’ en geeft hij geregeld zijn visie in tv-programma’s als ‘Pauw’ en ‘De Wereld Draait Door’. Daarnaast bracht hij meerdere (misdaad)romans uit. “Als getalenteerd pleiter met onderkoelde humor krijgt Spong zijn publiek moeiteloos mee.” (Trouw ***)

Trouw ***:
“Als getalenteerd pleiter met onderkoelde humor krijgt Spong zijn publiek moeiteloos mee. Spong geeft een mooi overzicht van zijn werk en kweekt en passant meer begrip voor de strafrechtadvocaat, die nogal lijdt onder het imago van duurbetaald boevenvriendje. (…) Een smakelijk college met humor en persoonlijke noten.”

Theaterparadijs:
“Menig taalliefhebber zal smullen van de precisie waarmee zinnen worden geformuleerd.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.


 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.