Soundos

Niets te verliezen

Bestel Tickets

Soundos

  • za 26 okt 2019
  • 20:30
  • Cabaret
  • € 20,50

Deze voorstelling is al geweest.

“Knappe balans tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering.” (NRC Handelsblad)
Soundos leerde het klappen van de zweep bij Comedytrain en is een van de drie Nederlandse comedians die door Netflix zijn gevraagd om een eigen special op te nemen. Maar geloof ons, het is nog veel leuker om je in het theater te laten inpakken door deze comedydiva. Dus heb je genoeg van al het gezeur, valse emoties, pseudo-engagement en allochtonenclichés, maar sta je open voor uitgesproken meningen en ijzersterke humor? Kom dan naar Soundos! Grappiger, eerlijker en kwetsbaarder zag je haar niet eerder. Hoe dat komt? Omdat ze niets te verliezen heeft. Maak je op voor “anderhalf uur aan harde grappen en persoonlijke verhalen, in de beste stand-upcomedy-traditie” (Theaterkrant).

regie: Wimie Wilhelm

NRC Handelsblad ****:
“Soundos heeft een knappe balans gevonden tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering. Ze gaat pijnlijke ervaringen vaak met veel humor te lijf. (…) Hoewel cabaret en stand-up comedy vaak het best tot hun recht komen in kleine zaaltjes, is het eigenlijk vreemd dat Soundos nog steeds in Klein Bellevue staat. Daarvoor is haar voorstelling simpelweg te goed.”

Theaterkrant:
“Anderhalf uur harde grappen en persoonlijke verhalen, in de beste stand-upcomedy-traditie”.

Over Soundos El Ahmadi:
Cabaretier Soundos is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Ze is een van de drie Nederlandse comedians die door Netflix gevraagd werd om een eigen special op te nemen.  Na de theatervoorstellingen Soundos Aangenaam, Er is geen Plan B en Geboren Met Ervaring staat ze nu met Niets te verliezen op de planken. Zet je schrap voor Soundos.

Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.


 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Buurman en Buurman

Gaan kamperen (4+)

Queen

The Music

Vuile Huichelaar 6

Morgen begint nu

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.