Huub Stapel

Het Huwelijk (try-out)

Bestel Tickets
(laatste kaarten)

Huub Stapel

  • za 30 nov 2019
  • 20:15
  • Toneel
  • € 28,00
Nieuwe onemanshow!
Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars,
Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Haye van der Heyden.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

script: Haye van der Heyden | spel: Huub Stapel

de Volkskrant **** over ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’:
“Stapel bespeelt zijn publiek als routineus cabaretier en stand-up comedian. (…) Hij geniet zichtbaar van zijn onemanshow en zijn interactie met de zaal.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.


 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Buurman en Buurman

Gaan kamperen (4+)

Dolfje weerwolfje

Foeksia de miniheks (8+)

Opvliegers 5

Op Safari

VOF de Kunst

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.