Raices Cubanas

Raices Cubanas on tour 2020

Bestel Tickets

Raices Cubanas

  • wo 29 jan 2020
  • 20:15
  • Muziektheater
  • € 25,00

Deze voorstelling is al geweest.

Swingende Cubaanse avond
Raìces Cubanas treedt al ruim vijftien jaar in ons land op met repertoire dat teruggrijpt op de muziek zoals die vroeger klonk in Cuba. Daar versmolten Spaanse gitaren en ritmes van Afrikaanse slaven de afgelopen eeuwen tot een zeer dansbare sound vol passie en emotie. Met een variatie aan muziekstijlen zoals salsa, son, bolero, guaracha, tumbao en latin-jazz laten de zeven muzikanten en een zangeres de Cubaanse zon in het theater schijnen.

Naast een vast repertoire van wereldberoemde klassiekers, komt de populaire band uit Havana ook altijd met verrassend nieuw repertoire en fusions met hedendaagse stijlen.

muzikale leiding: Raúl Rafael Fernández | m.m.v. ABC Soundmachine o.lv. Janneke van Heeswijk

Nota bene
Als toegift zal er direct na afloop een vijftien minuten durende fusion-act plaatsvinden tussen traditionele Cubaanse muziekstijlen en hedendaagse popmuziek door ABC Soundmachine.


Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Vuile Huichelaar 6

Morgen begint nu

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.