Rob en Emiel

Onderweg

Bestel Tickets
(laatste kaarten)

Rob en Emiel

  • vr 31 jan 2020
  • 20:30
  • Cabaret
  • € 19,50
DUBBEL GROOT NIEUWS!!
 >>> Rob en Emiel Nederlands Kampioen Goochelen: op naar het WK!

Op het NK MAGIC in Ede was het duo "Rob en Emiel" de overtuigende winnaar!
Zij mogen zich de komende 3 jaar regerend Nederlands Kampioen Goochelen noemen EN zij zullen Nederland vertegenwoordigen op het aankomende WK Magic van 2021 in Canada. Het open Nederlands Kampioenschap bood een podium aan zo’n 40 acts van over de hele wereld. Deelnemers kwamen o.a. uit Taiwan, Ierland, Duitsland, Spanje en Zuid-Korea. Vele schitterende acts passeerden de revue. Maar het hoogst aantal punten en de meeste waardering was voor Rob en Emiel.

‘Magie-strale’ mix van cabaret, stand-up comedy, vingervlugheid en illusionisme
Als Rob en Emiel het podium opkomen, begint een avontuurlijke reis waarvan niemand weet waar die eindigt. Tijdens dit theater-cabaretavondje met een twist spelen de heren een meesterlijk spel met woord en illusie. Verwacht ‘magie-strale’ acts en originele vondsten, waarbij je gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt.

De jury van NK MAGIC
De jury bestond uit Victor Mids & Oscar Verpoort (bekend van MINDFUCK), illusionist Sittah Koene, goochelaar Flip Hallema en acteur Ferry Somogyi.
Zij beoordeelden performance, techniek, entertainmentwaarde en originaliteit.
De jury kende Rob en Emiel tevens een bijzondere oorkonde toe in de categorie "uitvinding".
Een (geheim) onderdeel van hun act werd door het winnende duo uitgelegd aan de jury die moest beoordelen of er sprake was van vindingrijkheid, een verrassende en/of originele techniek en of er iets werd gepresenteerd dat wereldwijd nog nooit eerder werd gedaan.
Deze oorkonde wordt zelden toegekend maar konden Rob en Emiel toch "in hun zak steken".

Ontvangen onderscheidingen
Rob en Emiel ontvingen de volgende onderscheidingen:
-Grand Prix: Beste act (internationaal) op het concours. Dus Allround Nederlands Kampioen
-Nederlands Kampioen Mentalisme 2019
-De Henk Vermeyden Wisseltrofee (beste Nederlandse act op het NK)
-Oorkonde Originele Uitvinding
Het duo werd een keer of tien Nederlands kampioen magie en in 2009 Wereldkampioen Mentalisme en brak op tv door met ‘Zapp Magic Battle’ en ‘Street Magic’. Maar er gaat natuurlijk niets boven een magische live-ervaring.

Doelgroep is volwassenen, jeugd vanaf 12 jaar is echter ook welkom.

I Love Theater over ‘Onderweg’:
“Zeer hoge kwaliteit. (…) Rob en Emiel zijn erin geslaagd een verrassende voorstelling neer te zetten. En dat is niet eenvoudig in een tijd waarin het publiek toch al heel wat is gewend aan magie.”

Theaterkrant over hun vorige programma ‘Blow me away’ ****:
“Ze voorspellen, ze goochelen en Rob vertelt op het podium, ondanks zijn blinddoek, in hoog tempo feilloos wat mensen uit de zaal uit hun zakken hebben gehaald. Je weet dat er mensen op de wereld zijn die zulke dingen kunnen, je weet dat je belazerd wordt, je ziet het in allerlei varianten op tv, en toch weet je niet hoe dit kan. (…) Daarbij zijn ze ook nog cabaretesk goed gebekt en handig in de interactie met het publiek en met elkaar.”

Koffie/thee vooraf
Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.
 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

De Vloer Op

Peter de Baan e.a.

De Parelvissers - Bizet

Poly Hymnia - verrassend muziektheater

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.