De Dutch Don't Dance Division

Julia and other Love Stories

Bestel Tickets

De Dutch Don't Dance Division

  • vr 28 feb 2020
  • 20:15
  • Dans
  • € 27,50
Dansavond vol innige duetten, liefdestragedies, hartenkreten en vurige passie
Het is waarschijnlijk onze allergrootste drijfveer en de onuitputtelijke inspiratiebron voor schrijvers, schilders, componisten en choreografen: de liefde.

Ook De Dutch Don’t Dance Division heeft het te pakken en brengt een avontuurlijk programma met de liefde als rode draad. In ‘JULIA and other Love Stories’ zie je innige duetten, maar ook solo’s en groepswerk. De beroemdste liefdestragedie aller tijden mag natuurlijk niet ontbreken. Dus krijg je in twintig minuten het hele verhaal van ‘Romeo & Julia’ en hun door een familievete gedwarsboomde liefde, op de lyrische ‘Ouverture Romeo & Julia’ van Tsjaikovski. Je zult wegzwijmelen bij de zoete klanken van onder anderen Purcell, Prokofjev en Gershwin, getuige zijn van Raymond van het Groenewouds heftige hartenkreet in ‘Je Veux De L’Amour’ en vurige passie beleven met Bette Midlers versie van ‘When a Man Loves a Woman’.

choreografie: Rinus Sprong & Thom Stuart (De Dutch Don’t Dance Division) | dansers: De Dansers van De Dutch Don’t Dance Division


Over het vorige programma van De Dutch Don’t Dance Division:

Theaterparadijs:
“Ballet Black & White is niet eenvoudig, doch prachtig door eenvoud. Het is theatraal, maar zonder gekke fratsen en onnodige versiering. Het is dans, zoals dans bedoeld is; puur en treffend.”

Theaterkrant:
"Goede kostuums, simpele maar sterke toneelbeelden, humor, veel afwisseling."

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Tijden & Tickets

vr 28 februari
20:15

Kijk ook eens naar

Queen

The Music

Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.