Maartje en Kine

Hoge Noot

Bestel Tickets

Maartje en Kine

  • wo 15 apr 2020
  • 20:30
  • Cabaret
  • € 19,50
Op instructie van de overheid is besloten om alle evenementen tot 1 juni niet door te laten gaan. De voorstelling van Maartje & Kine gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heb je al tickets, dan word je zo spoedig mogelijk via de mail op de hoogte gesteld. Meer info >

“Verfrissende muzikale comedy.” (Leeuwarder Courant ****)

Maartje & Kine ken je wellicht van Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo en Lowlands, Concert At Sea, de columns op Radio 2 en 3FM of hun online blik op de actualiteit, zoals ‘Groninger Rhapsody’, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media. Ook in hun vierde theatervoorstelling combineert het tweetal klassieke muziek met instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden; het wordt gebracht met flair, zelfspot en een veel humor. Maartje & Kine musiceren door, zelfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

De pers over Maartje en Kine:

“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor” (★★★★ Theaterkrant)

"Verfrissende muzikale comedy" (★★★★ Leeuwarder Courant)

Koffie/thee vooraf
Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.
 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Vuile Huichelaar 6

Morgen begint nu

Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.