Mart Hillen

In Concert

Bestel Tickets

Mart Hillen

  • vr 17 apr 2020
  • 20:30
  • Muziektheater
  • € 15,00
Eerste theaterconcert van jonge gitaarvirtuoos
Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een hele band. Mart Hillen is er zo een: hij speelt de melodie en de baspartij en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen maakt hij een prachtig soloconcert. Hij verbindt zijn virtuoze gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. De weergaloze manier waarop hij nummers van onder meer Marco Borsato, Michael Jackson en U2 speelt, levert een zeer toegankelijk en gevarieerd programma op.

In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan’, was zijn uitspraak toen hij Mart hoorde spelen.

regie: Leoni Jansen


Koffie/thee vooraf
Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.
 

Tijden & Tickets

vr 17 april
20:30

Kijk ook eens naar

VOF de Kunst

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Pater Moeskroen

De Reservebelgen

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.