Codarts Rotterdam i.s.m. Holland Dance Festival

Talent on the Move - tournee 2020

Bestel Tickets

Codarts Rotterdam i.s.m. Holland Dance Festival

  • za 18 apr 2020
  • 20:15
  • Dans
  • € 20,00
Aanstekelijk programma vol passie en energie door de topdansers van morgen
Uit de honderden dansers van over de hele wereld die auditie doen bij de dansacademie Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – worden ieder jaar enkele tientallen toptalenten geselecteerd. Holland Dance Festival biedt deze aanstormende danstalenten – vol energie en explosiviteit – jaarlijks een landelijk podium.

‘Talent On The Move’ is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spatten; ieder jaar anders, al meer dan tien jaar. Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd.

Zo werkten onder anderen Ed Wubbe, Jiří Kylián, Ton Simons, Amos Ben-Tal, Hofesh Shechter en Stephen Shropshire al mee aan eerdere edities.

Theatermaker:
“Codarts laat heel wat talent tot bloei komen. Sommige dansers zouden nu al niet misstaan bij vooraanstaande dansgezelschappen.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.
 

Tijden & Tickets

za 18 april
20:15

Kijk ook eens naar

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Queen

The Music

Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.