Viggo Waas

Meestervoorspeller

Bestel Tickets

Viggo Waas

  • vr 8 mei 2020
  • 20:30
  • Cabaret
  • € 19,50
Cabaret vol troost en onzekerheid
Viggo Waas speelt ‘De Meestervoorspeller’. Maar wie dat eigenlijk, welke gedaanten neemt hij aan? Is het een profeet die komt vertellen over de Messias? Is het Charles Aznavour? Is hij een joodse lijkensjouwer uit de Tweede Wereldoorlog, een nomade reizend door zijn eigen verleden of een charlatan?

Viggo Waas was jarenlang de meestervoorspeller bij Edwin Evers op de radio, tijdens grote voetbaltoernooien en de Olympische Spelen. Na dertig jaar in het succesvolle cabaretgezelschap NUHR te hebben gespeeld samen met zijn vrienden Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, vulde Viggo Waas het zwarte gat met een structuurloos leven. Het schrijven van een roman, het schrijven van columns voor allerlei blaadjes en de radio, het presenteren van een radioprogramma, een opleiding tot trainer-coach voetbal, het trainerschap bij een amateurvoetbalclub, een voorzitterschap van een VVE, de dood van zijn moeder, de eenzaamheid van zijn vader, stiekeme optredens, een bezoek aan een parenclub, vakanties, het niet meedoen aan Wie is de Mol?, het werken aan zijn relatie, het bijna beëindigen van die relatie. Tijd dus om weer het toneel op te gaan. Het mag misschien vreemd klinken, maar dat vindt hij nog steeds het leukste wat er is.

De Meestervoorspeller komt troost en onzekerheid bieden aan alle mensen.
Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde.

door: Viggo Waas en Ruut Weissman

Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen. 

Tijden & Tickets

vr 8 mei
20:30

Kijk ook eens naar

Queen

The Music

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.