Stephanie Struijk

Vanaf toen

Bestel Tickets

Stephanie Struijk

  • vr 22 mei 2020
  • 20:30
  • Muziektheater
  • € 17,50
Intense, intieme liedjes van Stephanie Struijk
Singer-songwriter Stephanie Struijk bracht als Stevie Ann vier uitstekend ontvangen Engelstalige albums uit. In 2016 maakte ze met Daniël Lohues een roadtrip door Amerika en tijdens die tocht schreef ze haar eerste album in het Nederlands.

Haar gevoelens lieten zich toch het beste vertellen in haar eigen taal. Daarna kwamen er meer nummers in haar moerstaal uit de pen gerold, over haar geboortegrond – Limburg – en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. Met ‘Vanaf toen’ voegt ze een nieuw Nederlandstalig hoofdstuk toe, met intense, intieme liedjes die soms dromerig terugkijken naar vroeger, soms troost geven en de tijd heel even doen stilstaan.

Kindamuzik over de cd ‘Stephanie Struijk’:
“Zonder haar eigen stijl drastisch te veranderen, keert ze terug naar haar wortels. Met een geslaagde zoektocht naar haar eigen geluk, vrede en rust, gevangen in fijne, rustieke luisterliedjes vol verlangen. Jezelf opnieuw (uit)vinden blijkt soms gewoon een kwestie van terugkeren naar de basis.”
Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.


 

Tijden & Tickets

vr 22 mei
20:30

Kijk ook eens naar

Buurman en Buurman

Gaan kamperen (4+)

Story of the dubliners

Seven Drunken Nights

Theater Terra

Kikker en het avontuur (4+)

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.