De Partizanen

Het Leven an sich (reprise)

Bestel Tickets

De Partizanen

  • wo 2 okt 2019
  • 20:15
  • Cabaret
  • € 20,00

Deze voorstelling is al geweest.


Absurd, tragisch, herkenbaar en vijf sterren in de Volkskrant.
De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, brengen met ‘Het Leven An Sich’ een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’. Vanuit de nabije toekomst kijkt het duo terug op de trends, hypes en omgangsvormen van nu. De uitvergrote realiteit blijkt confronterend en grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je flink door elkaar zullen schudden. “De sketches zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch.” (de Volkskrant *****)

de Volkskrant *****:
“De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch. (…) Met ‘Het Leven An Sich’ hebben Thomas Gast en Merijn Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt.”

De Telegraaf ****½ :
“De Partizanen leveren een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.”

Theaterkrant (keuze van de criticus):
“Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed. De Partizanen vormen dus een perfect cabaretduo. (…) ‘Het Leven An Sich’ is een programma dat er echt toe doet.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.
 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Buurman en Buurman

Gaan kamperen (4+)

Katinka Polderman

Polderman draagt een steentje bij

Martijn Koning

Oudejaarsconference 2019

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.