Hendrik Groen

Zolang er leven is

Bestel Tickets

Hendrik Groen

  • wo 26 feb 2020
  • 20:15
  • Toneel
  • € 35,00
De knuffelbejaarde van Nederland keert terug in het theater met ‘Zolang er leven is’, een nagelnieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis weer tal van belevenissen. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: ‘Pogingen iets van het leven te maken’ was avond na avond uitverkocht. 
www.bostheaterproducties.nl

Trouw **** over ‘Hendrik Groen - pogingen iets van het leven te maken’:
“Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden.”
 
Theaterkrant *** over ‘Hendrik Groen - pogingen iets van het leven te maken’:
“Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap.”
 
Noordhollands Dagblad over ‘Hendrik Groen - pogingen iets van het leven te maken’:
“Een mooie mix van luim en ernst, ontroering en ontspanning.”
Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Tijden & Tickets

wo 26 februari
20:15

Kijk ook eens naar

De Parelvissers - Bizet

Poly Hymnia - verrassend muziektheater

Queen

The Music

De Vloer Op

Peter de Baan e.a.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.