Eenmaal een hond

Bruisende theatershow over de relatie tussen hond en eigenaar

Bestel Tickets

Eenmaal een hond

  • ma 25 nov 2019
  • 20:15
  • Theatershow
  • € 37,50

Deze voorstelling is al geweest.

BRUISENDE THEATERSHOW OVER DE RELATIE TUSSEN HOND EN EIGENAAR
(een show die je niet mag missen…)
 
Leidy Zijlstra (Life coach) brengt in haar show op een open en intieme wijze de door haar verworven inzichten over de verhouding tussen hond en eigenaar.
 
Leidy heeft bewezen dat zij als geen ander hondeneigenaren weer in balans kan brengen met hun hond. Van welk ras de hond is maakt Leidy niets uit, want zij coacht de eigenaar achter de hond.

Na Leidy’s TV-optredens bij o.a. PAUW, RTL LATE NIGHT en De Wandeling, wil zij dierenliefhebbers op een bijzondere manier een kijkje geven in haar werkwijze. Waarom valt de ene hond uit en laat de andere mensen niet in huis toe? Hoe te voorkomen? Waar begin je? Hoe krijg je vertrouwen…? Leidy zal in haar show dit allemaal uitleggen en laat ‘live’ op het podium zien hoe te handelen.

Leidy, zal u meenemen op ontdekkingstocht, de rode draad in het geheel blootleggen, waarin dieren en klassieke (film-)muziek centraal staan. Tijdens een gezellige en vooral leerzame theatershow zal Leidy laten zien hoe men zich van binnenuit kan verbinden met de hond. Het kiezen van een hond is eenvoudig, maar wanneer eenmaal de hond er is begint het echte werk.


 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Buurman en Buurman

Gaan kamperen (4+)

Vuile Huichelaar 6

Morgen begint nu

Story of the dubliners

Seven Drunken Nights

VOF de Kunst

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.