Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen

Bestel Tickets

Paulien Cornelisse

  • do 25 apr 2019
  • 20:15
  • Cabaret
  • € 23,50
Alle reguliere tickets zijn (bijna) uitverkocht!

Er zullen in aanloop naar de voorstelling nog plekken vrijkomen.
Door te bellen kun je jezelf op de wachtrij zetten om wellicht alsnog tickets te bemachtigen.  Paulien Cornelisse is schrijfster van bestsellers als ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ en ‘De verwarde cavia’, won als cabaretier de Neerlands Hoop met ‘Dagbraken’ en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’.
In haar vierde voorstelling ‘Om mij moverende redenen’ kijkt ze in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven. Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? Waar zit de ‘meelulspier’? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? “Het wordt allemaal overtuigend gebracht door de 41-jarige Cornelisse, die inmiddels als een bedreven, energiek vertellende stand-upcomedian op het toneel staat.” (de Volkskrant ****)
www.pauliencornelisse.nl

Trouw ****:
“Cornelisse laat als vanouds haar prettig gekantelde blik vallen op alledaagse onbenulligheden die in haar universum grote proporties kunnen aannemen. (…) Hilarische anekdotes levert dat op.”
 
Algemeen Dagblad ****:
“Bij die schijnbaar banale onderwerpen is ze in haar naïviteit en onhandigheid een meesterlijk vertelster. Ze is onovertroffen als ze speelt met haar specialiteit: de taal en de modieuze woorden en begrippen die het Nederlands teisteren.”
 
de Volkskrant ****:
“Het wordt allemaal overtuigend gebracht door de 41-jarige Cornelisse, die inmiddels als een bedreven, energiek vertellende stand-upcomedian op het toneel staat en zelfs nog enkele bijzondere imitaties weggeeft, zoals een memorabele van een levensmoe koffiezetapparaat.”
 
 
Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.


 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

De wereld volgens John

Het Nationale Theater

They Shall Not grow Old 2D

Door Peter Jackson

After

gebaseerd op de bestseller van Anna Todd

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.