De Indië Monologen

Met o.a. Yvonne Keuls, Theodor Holman en Bodil de la Parra

Bestel Tickets

De Indië Monologen

  • za 23 mrt 2019
  • 20:15
  • Theatercollege
  • € 28,00

70 jaar na de onafhankelijkheid van Indonesië staat onze koloniale geschiedenis volop in de belangstelling. Tegenwoordig hebben bijna 2 miljoen Nederlanders een Indische achtergrond. Hoe werkt die geschiedenis door in ons land, en in onze levens? En hoe willen we ons tot die geschiedenis verhouden? De Indië Monologen is een unieke theateravond met wisselende combinaties van gasten en met Nederlands-Indië als centraal thema.
Elke editie van De Indië Monologen presenteert een uitgelezen gezelschap van drie bekende Nederlandse schrijvers, musici en acteurs, maar ook prominenten uit de wereld van de media, journalistiek en politiek zijn vertegenwoordigd; allen met een Indische achtergrond of sterke betrokkenheid bij de geschiedenis van Nederlands-Indië. In Theater Figi komen Yvonne Keuls, Theodor Holman en Bodil de la Parra hun eigen verhaal vertellen. Vaste muzikale kern van De Indië Monologen zijn Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten. De regie is in handen van Bo Tarenskeen.
/www.indiemonologen.nl


Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.
 

 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Maarten van Rossem

Een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland

Retour en Bourgogne

di 9 april 20:15 uur

Como Nossos Pais

di 18 juni 20:15 uur

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.