Op Sterk Water

Hotel

Bestel Tickets

Op Sterk Water

  • vr 15 mrt 2019
  • 20:15
  • Cabaret
  • € 16,50
met (in wisselende samenstelling): Maarten Voortman, Tim Zeegers, Dave Luza en Daniel Koopmans
 
Met het ongelooflijk grappige en muzikale ‘HOTEL’ heeft impro-cabaretgroep Op Sterk Water het genre op prachtige wijze vernieuwd. De gastheren luisteren elke keer nauwkeurig naar de laatste nieuwtjes en sores van de plaats waar ze optreden. Zo ontstaat elke avond een volledig nieuw plot vol hilarische intriges en onverwachte wendingen. Ondersteund door een muzikant, interactieve projecties en een magische lift, onderzoekt Op Sterk Water hoe gastvrij we eigenlijk zijn. “Verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau. De spelers laten hun briljante invallen vrij door de ruimte zweven om telkens net op het juiste moment weer bij de ander aan te haken. En dit alles zonder vangnet. Pure klasse.” (De Theaterkrant ****)
www.opsterkwater.nl
 
Theaterkrant ****:
“Verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau. De spelers laten hun briljante invallen vrij door de ruimte zweven om telkens net op het juiste moment weer bij de ander aan te haken. En dit alles zonder vangnet. Pure klasse.”
 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Turks Fruit

Hommage aan liefdesverhaal zonder weerga

Woezel & Pip

En de Tijdmachine (2+)

Casablanca

Matzer Theaterproducties

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.