Kom hier dat ik u kus

Met Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos

Bestel Tickets

Kom hier dat ik u kus

  • za 9 mrt 2019
  • 20:15
  • Toneel
  • € 29,50
‘Kom hier dat ik u kus’, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller en door het DWDD-panel uitgeroepen tot Boek van de Maand. Inmiddels zijn er ruim 360.000 exemplaren verkocht en ontving Op de Beeck vele prijzen voor haar wondermooie en aangrijpende roman.
Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman ‘Vele hemels boven de zevende’ is nu Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt. ‘Kom hier dat ik u kus’ wordt een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering. Mirjam Koen regisseert een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos in dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.


Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.
 

Tijden & Tickets

za 9 maart
20:15

Kijk ook eens naar

Turks Fruit

Hommage aan liefdesverhaal zonder weerga

Theater Rotterdam

Heisenberg - met Hans Croiset en Elsie de Brauw

Hans Dulfer & Band

Dulfer Plays Blues

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.