Joris Luyendijk

Het Zijn Net Mensen - 2.0

Bestel Tickets

Joris Luyendijk

  • ma 10 dec 2018
  • 20:15
  • Theatercollege
  • € 25,00
Met 'Het Zijn Net Mensen' deed Joris Luyendijk in 2006 de journalistiek op haar grondvesten schudden. In het boek behandelde Luyendijk verschillende filters, vervormingen en manipulatie in de media. Het boek won verschillende prijzen en werd in meer dan 20 landen vertaald. 

Nu dik tien jaar later zijn de nieuwsmedia, mede door alle nieuwe technologie, in ongelofelijk tempo veranderd. Hoe ziet de toekomst van ons medialandschap eruit? En welke rol zal het spelen in onze democratie waar de journalistiek een cruciaal onderdeel van is? 

'Geloof niet alles wat je in de media ziet' is veranderd in 'Geloof niets meer van wat de media zeggen.’ Hoe terecht is dit wantrouwen? Hoe kom je aan goede informatie en hoe leer je door filters en manipulaties heen kijken? 

In een theatercollege vol verrassende video’s maakt Joris Luyendijk de journalistieke balans op en leert je op een nieuwe manier kijken naar nieuwsmedia.Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.
 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Kom hier dat ik u kus

Met Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos

Woezel & Pip

En de Tijdmachine (2+)

Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.