Ellen ten Damme

Paris - Berlin

Bestel Tickets

Ellen ten Damme

  • vr 23 nov 2018
  • 20:15
  • Concert
  • € 29,50
Ellen ten Damme en haar achtkoppige superband The Magpies hebben een retourtje Parijs-Berlijn op zak en maken een tussenstop bij ons theater. Alleskunner Ten Damme beweegt zich in dit theaterconcert kriskras door het knarsende en piepende Europa en roept op tot Chantez! Dansez! Maintenant! ‘PARIS - BERLIN’ is een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw, denk aan Edith Piaf, Bertolt Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Met veel geweldige muziek uit de jaren twintig dus, toen Parijs en Berlijn vooropliepen, maar ook met repertoire uit de jaren veertig en vijftig en muziek van nu. Want al gaat alles naar de klote, laten we dansen en zingen, de liefde en het leven vieren!
www.ellentendamme.nl
 
Dagblad van het Noorden ****:
“Een exercitie van wederzijdse liefde.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.
 

Tijden & Tickets

Kijk ook eens naar

Het Zwanenmeer

Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.