Azië in één avond

Evert Jan Ouweneel

Bestel Tickets

Azië in één avond

  • do 24 jan 2019
  • 19:30
  • Theatercollege
  • € 29,50
De komende decennia zal geen werelddeel zozeer ons denken en doen bepalen als Azië. De geschiedenis laat regelmatig zien dat wie de handel bepaalt ook het denken bepaalt. In de afgelopen jaren paste het Oosten zich nog aan het Westen aan, maar geleidelijk begint het tij te keren. Internationale producten worden steeds meer op de middenklasse van China en India afgestemd. En het is de vraag hoeveel landen in de toekomst nog onder de indruk zijn van wat het Westen onder recht en democratie verstaat. (Nooit was een land zo rijk en tegelijk zo ondemocratisch als het huidige Singapore.) Laat u op deze avond bijpraten over de politiek, cultuur en economie van Azië, en alle ontwikkelingen die ons werelddeel niet onberoerd zullen laten.

Over Evert Jan Ouweneel:
Evert Jan Ouweneel is Chief of Vision van World Vision Australia, de grootste NGO van Australiëmet een jaarlijks budget van 400 miljoen dollar. Tegelijk is hij Senior Advisor voor Boards en Executives van de overige ondswervingskantoren van World Vision. Daarnaast verzorgt hij al vele jaren lezingen en seminars over grote maatschappelijke ontwikkelingen in heden en verleden.
Voor meer informatie zie www.evertjanouweneel.nl.


 
 

Tijden & Tickets

do 24 januari
19:30

Kijk ook eens naar

Woezel & Pip

En de Tijdmachine (2+)

Theater Rotterdam

Heisenberg - met Hans Croiset en Elsie de Brauw

Kom hier dat ik u kus

Met Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos

De Indië Monologen

Met o.a. Yvonne Keuls en Theodor Holman

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.