Vacature: Supervisor Grand Café

Hotel Theater Figi is op zoek naar een topper om ons hospitality- team uit te dagen en te ondersteunen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze functie!


Dit is Figi

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

 

Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit is jouw toekomstige Job

Als Supervisor Grand Café ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het bedienend personeel in ons Grand Café. Je werkt hierin nauw samen met de restaurant manager.

Jij bent het voorbeeld voor onze medewerkers en jij houdt rekening met het huisreglement en de juiste HACCP standaarden. Jij bent enthousiast om mee te denken over het vergroten van de F&B omzet. Daarnaast zorg jij ervoor dat onze gasten met een grote glimlach het Grand Café  verlaten.

 

De functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je de helikopter view kunt houden, knelpunten voorziet en daarop tijdig actie onderneemt;
  • Je dé contactpersoon bent voor de gast en de medewerker;
  • Je goed kunt samenwerken met andere afdelingen;
  • Je graag de handen  uit de mouwen steekt;
  • Je verantwoordelijkheid voelt voor het operationele proces in het Grand Café;
  • Je hart voor de horeca hebt en dit ook kan overbrengen aan jouw team;
  • Je beschikbaar bent zowel in de avonden als in de weekenden.

 

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden een prima salaris, met een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden.

 

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting. En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

 

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures

 


Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.